Loader

Aktuelle tilbud fra Musikhuset Aarhus

Loader

Kataloger fra Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus er Nordens største musikhus, og musikken er da også i centrum når man kigger på de mange arrangementer der hvert år kan opleves her. Huset har seks sale, 11 scener, et areal på 35.000 m2 og over 1.500 arrangementer årligt med alt fra børneforestillinger, koncerter, musicals, comedy, dans, teater, opera, filmkoncerter, symfonikoncerter samt meget mere. Musikhuset er et af de mest populære kulturhuse i landet, og trækker gæster fra både Jylland, Fyn, og Sjælland. 

Blandt nogle af de artister der har optrådt her er Bob Dylan, The Beach Boys, Sting, Jamie Cullum og mange flere, og musicals som MAMMA MIA, Elsk mig i nat, Shu-bi-dua, Seebach, Dirty Dancing, Flashdance og Saturday Night Fever, og fremtiden betyder på endnu flere kunstnere, arrangementer og meget mere. 

Foruden de mange arrangementer der foregår i musikhuset, så bugner her samtidig med spændende kunst. Rundt omkring i huset findes mere end 40 forskellige værker af store danske og udenlandske kunstnere som Roberto Jacobsen, Ejler Bille, Pierre Soulages, Sonny Tronborg, Jean Arp, Chen Wenling, Ingvar Cronhammer m.fl. Selve huset er også et syn værd med spændende arkitektur. Musikhuset Aarhus blev indviet i 1982, og er tegnet af aarhusarkitekterne Kjær & Richter, og senere i 2007 blev huset udvidet med nye sale, undervisnings- og øvefaciliteter, som blev designet af arkitektfirmaet C.F. Møller. 

Der bliver løbende lagt tilbud ind på siden her med de forskellige programmer og kunstnere, så hold øje.