Loader

Udvalgte tilbud fra Min Købmand

Loader

Min Købmand

Sætter du pris på nærhed og personlig kontakt, når du handler ind? Kan du lide følelsen af, at du kender din lokale købmand, og at han kender dig? Betyder det noget for dig at blive mødt med et smil på læben og have tid til en sludder om vinden og vejret i en ellers travl hverdag? Der er mange fordele ved at handle lokalt, og det er lige netop det, du har mulighed for hos Min Købmand. Det er selvfølgelig ikke kun på grund af hyggen, at du tager på indkøb hos din lokale købmand, men også på grund af gode priser på dine dagligvarer. Dem sørger vi for at holde et vågent øje med, så du kan spare stort og få råd til mere i hverdagen. Her på siden har vi gjort det let for dig at gå på opdagelse i ugens tilbudsavis fra Min Købmand. Alternativt kan du også benytte søgefunktionen til at finde en bestemt vare, mens den er på tilbud. Vi ønsker god tilbudsjagt hos Min Købmand.

Få ordnet det hele ét sted

Min Købmand er i bogstavelig forstand mere end bare en købmand. Selvfølgelig kan du få købt alle dine dagligvarer i butikken, men mange butikker byder også på posthus, apotek og vareudbringning. Du kan med andre ord klare dine praktiske gøremål, mens du klarer dine indkøb. Det er praktisk og det sparer tid.

Gode tilbud hver uge hos Min Købmand

Hos Min Købmand er der altid gode tilbud at finde. Du kan med fordel holde øje med de gule priser på et stort udvalg af mad- og dagligvarer. Derudover har du hver måned mulighed for at gøre et kup med månedens super tilbud. Super tilbudene gælder hele måneden og skiftes ud til hver den første i måneden.

Lokalt med stort L

Hos Min Købmand får du stor fleksibilitet til at handle, når det passer dig. Der holdes åbent fra tidlig morgen til sen aften alle ugens dage. På denne måde kan du få købt mad- og dagligvarer såvel som morgenavisen, ugebladet og kryds og tværs, når du lyster. Samtidig er der altid tid til en hyggesnak hen over disken i din lokale købmandsbutik.

Min Købmand ønsker at være tættere på din hverdag og tage del i det lokale liv. Min Købmand støtter derfor eksempelvis en lokal forening med 25 øre, hver gang du køber et rundstykke. Det er del af den lokale forankring og ansvaret, der er så vigtig for det lokale liv.