Loader
Loader

Kataloger fra MamaMilla

Hos MamaMilla er kunden i centrum - hvad enten du besøger butikken og showroomet på Amager eller om du lægger vejen forbi webshoppen. Her finder du er bredt udvalg af kvalitetsprodukter til både dig og din baby - og i et prisleje hvor alle, kan følge med. Se alle tilbud fra MamaMilla her! 

Høj kvalitet og stort udvalg

Udover at mange af deres varer økologiske og certificerede, er MamaMilla særligt kendte for deres egne danskproducerede babynests, som er lavet af særligt udvalgte materialer og er produceret i Danmark. Generelt kan du regne med at kvalitet og materialer er i top, når du handler hos MamaMilla - her er økologi og miljø nemlig i højsædet, når der findes nye varer til butikken. Men til trods for den høje kvalitet, er produkterne altså tilgængelige for de fleste, da prisniveauet er lavt. 

Det store udvalg 

Du finder et bredt udvalg af produkter til babyen – men du finder også need-to-have produkterne til den vordende mor. Du kan fx finde lækre graviditetsstrømpebukser, graviditetstoppe og graviditetsbukser. Til babyen finder du de populære babynests, beklædning, sutter, babyalarmer og meget mere. Se alle tilbud på graviditetstøj og babyprodukter her på siden.

Historien bag MamaMilla

Forretningen startede op i 2014 som et dansk tekstilbrand. I 2015 åbnede MamaMilla en webshop. Bag brandet står en familie bestående af mor, far og deres to små drenge. De ved altså hvad de snakker om, da de selv er solidt plantet i en hverdag med børn – og ved, hvilke krav det stiller til både materialer og funktionalitet.
MamaMillas egne produkter kan du være helt sikker på, ikke at kunne finde andre steder – og det er også derfor, at priserne er så lave til trods for den høje kvalitet på både materialer og slutprodukter. Se alle kvalitetsprodukterne og tilbuddene fra MamaMilla her!