Loader

Udvalgte tilbud fra mad med mere

Loader

mad med mere

mad med mere er en dansk slagterkæde, der har slagtere over hele Danmark, så det burde ikke være for svært at finde en slagter nær dig. Men når du så tager ned til slagteren og køber de råvarer du skal bruge til dagens aftensmad, ville det så ikke være bedst at kende alle de gode tilbud først? Og ville det ikke være endnu bedre at vide, hvor du kan få de billigste færdigretter, hvis du har travlt med at fodre din sultne familie? I denne tilbudsavis vil du finde de bedste tilbud på frisk kød samt færdiglavede retter, så det bliver lige det nemmere at finde billig og hurtig aftensmad.

Få den helt rigtige aftensmad

Tilbudsaviserne giver dig de bedste tilbud på nem og hurtig aftensmad, men selvom det er billigt, går du ikke ned i kvalitet. Kødet er nemlig så friskt, at det først bliver hakket og skåret, når du bestiller det. Selv hvis du er i tvivl om, hvordan du skal tilberede dette kvalitetskød, så har mad med mere styr på det. På deres hjemmeside tilbyder de uendelige opskrifter på, hvordan du skal tilberede dagens aftensmad, så du skal ikke være bange for at løbe tør for aftensmads ideer. De har opskrifter på alt fra simremad til smørrebrød, og disse madopskrifter varierer endda fra måned til måned. Dette hjælper dig med at holde din madlavning opdateret til, når årstiderne skifter. Til netop dette har mad med mere selv samlet en kødbox med forskelligt kød og opskrifter til hver måned, så du ikke behøver at få den samme medister to uger i træk.

Du behøver heller ikke at lede længe efter inspiration til din julefrokost menu, for de har deres helt egne juleopskrifter, lige meget om din jul er fokuseret omkring gås eller gris.

På hjemmesiden kan du finde et TV-Køkken, hvor der er videoer af, hvordan man tilbereder retterne. For dig som måske er helt ny i køkkenet, så tager disse videoer dig igennem hvert et skridt i madlavningen.

Med tre prisnomineringer i baglommen

Hvis du sidder og tænker, at det umuligt kan være så nemt, billigt og i så god en kvalitet, så behøver du ikke være i tvivl. Tre af mad med mere kædens slagterbutikker er nemlig blevet nomineret til Slagterprisen 2018, og det siger ikke så lidt. Landbrug & Fødevare uddeler hvert år slagterprisen til årets bedste privatslagtere, og i 2018 er tre af mad med mere kædens butikker nomineret til prisen. Disse slagtere er Slagter-Riget i Århus, Slagter Jacob i Kalundborg og Slagter Jesper i Farum.