Loader

Udvalgte tilbud fra mad med mere

Loader

mad med mere

mad med mere er en dansk slagterkæde, der har slagtere over hele Danmark, så det burde ikke være for svært at finde en slagter nær dig. Men når du så tager ned til slagteren og køber de råvarer du skal bruge til dagens aftensmad, ville det så ikke være bedst at kende alle de gode tilbud først? Og ville det ikke være endnu bedre at vide, hvor du kan få de billigste færdigretter, hvis du har travlt med at fodre din sultne familie? I denne tilbudsavis vil du finde de bedste tilbud på frisk kød samt færdiglavede retter, så det bliver lige det nemmere at finde billig og hurtig aftensmad.

Nem aftensmad til dig

Det kan tit være svært at balancere hverdagen med en madplan, men det behøver det ikke være. Ved at have kataloget fra mad med mere i baglommen kan det blive meget simplere at finde en hurtig aftensmad løsning. I tilbudsaviserne på denne side kan du nemlig finde et bredt sortiment af færdigretter, hvis du nu er løbet tør for aftensmad ideer. Til dig der ikke altid har tid til at lave maden fra bunden, så kan du nemmere spare tid, ved at gå igennem vores kataloger for at finde gode forslag til en nem aftensmad. Udover færdigretter kan du også finde tilbud på adskillelige simrekasser med kvalitets kød, så du allerede kan have grundelementet til hovedmåltidet i dit køkken.

Gode tilbud er ikke alt kataloget har at tilbyde, for blandt siderne kan du også finde informerende tekststykker om dansk kød. Kataloget er fyldt med detaljerede beskrivelser om de forskellige kødarter på tilbud, så for kødelskeren der ikke kan få nok at vide om kødarter eller om den rigtige måde at grille kvalitetskød på, så er disse kataloger som desserter for din hjerne.

Med tre prisnomineringer i baglommen

Hvis du sidder og tænker, at det umuligt kan være så nemt, billigt og i så god en kvalitet, så behøver du ikke være i tvivl. Tre af mad med mere kædens slagterbutikker er nemlig blevet nomineret til Slagterprisen 2018, og det siger ikke så lidt. Landbrug & Fødevare uddeler hvert år slagterprisen til årets bedste privatslagtere, og i 2018 er tre af mad med mere kædens butikker nomineret til prisen. Disse slagtere er Slagter-Riget i Århus, Slagter Jacob i Kalundborg og Slagter Jesper i Farum.