Loader

Udvalgte tilbud fra LYSPUNKT

Loader

Tilbudsaviser fra LYSPUNKT

Nogle gange kan en renovering af hjemmet virke uoverskuelig. Det er dog heller ikke altid nødvendigt at lave hele stuen, spisestuen eller køkkenet om, for at skabe forandringer og måske et mere moderne, klassisk eller særligt udtryk i indretningen. Prøv at skifte de gamle lamper ud med nye og se, hvordan forandringen tager form og at stuen pludselig liver op. Hos LYSPUNKT finder du et fantastisk udbud af lamper i alverdens former, farver og styrker. Og du får overblikket i en LYSPUNKT tilbudsavis, der giver dig lækkert design til fantastiske priser. 

LYSPUNKT er en frivillig belysningskæde der har fokus på design og indretning. LYSPUNKT forhandler et stort udvalg af designerlamper, hvor mærker som Louis Poulsen, LeKlint, Verpan, Artemide, Light Point, BTC samt Lampefeber, er repræsenteret i sortimentet og fås i mange smukke modeller. Udover designerlamper råder LYSPUNKT også over et stort udvalg af lyskilder samt belysningstilbehør, der kan få ethvert hjem til at virke imødekommende og moderne.

Og du er altid sikret professionel rådgivning af dygtige fagfolk hos LYSPUNKT, hvilket netop giver en god grund til at smutte en tur i din nærmeste LYSPUNKTS butik. Endvidere kan du i butikkerne rigtigt mærke og opleve de mange forskellige lyskilder, og her vurdere, om de passer ind i dit hjem og indretning.

Med faglig rådgivning og landsdækkende bytteservice i alle butikker er du som kunde sikret god service og tryghed, når du skal gøre dit næste lampeindkøb. Og du kan starte din research allerede i dag, ved at tage et kig i tilbudsavisen fra LYSPUNKT. For som LYSPUNKT selv fremhæver: Livets lyse øjeblikke starter hos LYSPUNKT.