Loader

Udvalgte tilbud fra LokalBrugsen

Loader

Om Lokalbrugsen

Lokalbrugsen er Danmarks foretrukne kæde af nærbutikker. Det, der adskiller Lokalbrugsen fra andre supermarkeder er tre nøgleord: Nærhed, Lokal, Nærområde.

De bestræber på at skabe nærhed i hverdagen. Butikkerne skal nemlig være lokale, så alle kender til butikkerne, og på den måde skabes der nærhed i butiksoplevelsen for kunderne. Hos Lokalbrugsen kender medarbejderne kunderne, og kunderne kender medarbejderne. Det giver en helt anden oplevelse, end et besøg hos andre supermarkeder.

Derudover er fordelen ved Lokalbrugsen, at der netop tilpasses efter lokale behov i nærområdet. På den måde ved kunderne, at de er garanteret en god oplevelse i butikkerne, fordi de netop prioriteres.

Få mere end bare fødevarer

I butikkerne finder du ikke kun fødevarer, men også andre servicefunktioner. Det er blandt andet apoteksudsalg, så det er nemmere for dig, at få fat i hurtig medicin, når du desperat ligger syg derhjemme.

Du kan derudover også finde Tips og Lotto og bake-off, hvis du ligesom mange andre også elsker friskbagt kage og brød. I butikkerne kan du være sikker på at finde personlig service til enhver tid, og langt de fleste butikker har åbent fra mandag til søndag.

Skal du forbi din Lokalbrugsen?

Hvis du vil vide mere om Lokalbrugsens mange forskellige tilbud, så kan du læse dem her på Minetilbud.dk