Loader

Udvalgte tilbud fra Liva Stormarked

Loader

Tilbudsaviser fra LIVA Stormarked

Bor du i nærheden af Kolding eller omegn, så bør du kende alt til LIVA Stormarked, som hver uge smækker fantastiske tilbud på både forside og inden i deres LIVA Stormarked tilbudsavis. Og du kan finde næsten alt i LIVA Stormarked. Mangler du fx Matilde Kakaomælk eller hvad med smagfulde bananer? Så tilbyder LIVA Stormarked ofte gode tilbud på dette. Og er det middagen, der skal bikses sammen, så finder du i LIVA Stormarked ofte tilbud på lækkert kvalitetskød, grøntsager, færdigretter, frostvarer, æg og meget andet.

Er det hjemmet, der trænger til en ordentlig omgang rengøring, så kan LIVA Stormarked også hjælpe dig med dette. Og det kan være en god ide at bladre LIVA Stormarked tilbudsavisen igennem hjemmefra, så du kan optimere dine indkøb ved at komme forberedt ned i butikken. Er der noget, som du er i tvivl om, så har de i LIVA Stormarked også et fantastisk sødt personale, der altid står klar til at hjælpe dig.

Skal det være lidt ekstra fint eller skal du fejre en speciel lejlighed, så finder du i LIVA Stormarked en lækker delikatesse afdeling, som kan levere både dagens ret og mad ud af huset. Fx kan du ofte få mørbrad, stegt flæsk, kylling, forloren hare, kyllingelår, karbonade og meget andet. Lige til at tag med hjem og spise.

Skal du holde en større fest, så kan du også bestille mad ud af huset hos LIVA Stormarked. Dette gælder alt fra smørrebrød, buffet, pølsebord og pålægskone/mand til luksusanretninger og ostebord.

Åbningstiderne passer ind i et hvert skema, da de i LIVA Stormarked har åbent alle ugens dag fra tidlig morgen til sen aften. Så smut en tur i LIVA Stormarked og se om der er nogle af de mange fantastiske tilbud, som frister dig. Ønsker du en mere målrettet shoppetur, så kan du bladre LIVA Stormarkeds tilbudsavis igennem her på siden.