1 aktive tilbudsaviser fra Lidl

Tilbudsaviser fra Lidl

Lidl åbnede deres første butikker i Danmark 29. september 2005 hvor hele 13 butikker åbnede samme dag. Siden da er Lidl blevet en landsdækkende dagligvarekæde med over 60 butikker og der åbnes hele tiden flere nye Lidl-butikker. I Europa har Lidl over 8.000 butikker og er dermed en af verdens største aktører på dagligvaremarkedet. Lidl fører kvalitetskontrol med varerne og det samlede varesortiment er derfor af førsteklasses kvalitet. Alle produkterne bliver kvalitetstestet efter strenge krav. Kun de leverandører der kan opfylde de strenge krav til kvaliteten får lov at levere varer til Lidl. Kunderne er i centrum i Lidl og kundefokus og tilfredshed er nøglen til deres succes. Derfor lægger Lidl meget vægt på venlighed og en behagelig indkøbsatmosfære. Butikkerne er overskuelige og varepræsentationen er bevidst enkel og funktionel. Medarbejderne står til enhver tid til rådighed for kunderne, som skal føle sig tilpasse. Det bedste bevis for kundernes tiltro til Lidl er det stigende antal besøgende i Lidl butikkerne.

Lidl tilbyder et bredt sortiment med over 1.400 forskellige varer af høj kvalitet, herunder kølevarer, dybfrost, frisk kød, frisk fjerkræ, dagligt frisk frugt og grønt samt et stort udvalg af brød og kager. Udover mærkevarer og private labels af høj kvalitet tilbyder Lidl også økologiske og Max Havelaar/Fairtrade produkter.

Læs Lidls tilbudsavis og find alle de gode og billige tilbud på dagligvarer med mere.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.