Aktuelle tilbud fra Lidl

Tilbudsaviser fra Lidl

En Lidl tilbudsavis indeholder ekstremt konkurrencedygtige priser og tilbud på et bredt udvalg af varer. Grundprincippet hos Lidl er, at kunderne skal have det så nemt som muligt. Det gælder også i Lidls tilbudsavis, hvor det ikke er svært at finde et godt tilbud.

I Danmark åbnede den første Lidl i 2005 og i dag er der mere end 100 butikker fordelt rundt omkring i Danmark. Den aller første Lidl i verden åbnede i 70'erne i Ludwigshafen, og siden 90’erne har Lidl været en af Europas mest populære dagligvarekæder.

Lidl har i alt over 10.000 butikker, der er fordelt på 25 lande. Dette gør Lidl til en af de største discountkæder i verden, hvilket kommer dig til gode i form af et stort udvalg af varer til lave priser. De allerbedste tilbud finder du i Lidls tilbudsavis, som du kan søge frit i her på minetilbud.dk.

Lidl køber og sælger dagligvarer med den målsætning at kunne tilbyde sine kunder dagligvarer til den laveste pris og højeste kvalitet. Det er en spændende udfordring hver dag – og denne entusiasme kan du også mærke i Lidls tilbudsavis. I Lidl har de både egne discountmærker og kendte mærkevarer. Gå på opdagelse i Lidls mange fantastiske tilbud her på siden.