Loader

Udvalgte tilbud fra Let-Køb

Loader

Let-Køb

Let-Køb er et moderne supermarked, som med sikkerhed findes lige i nærheden af dig. Kæden er med sine knap 100 dagligvarebutikker godt fordelt over hele landet og står for lokalt købmandsskab, når det er bedst. Hos Let-Køb ejer og driver hver enkelt købmand sin egen lokale butik. For dig som kunde betyder det en god, lokal service med en solid forankring i lokalområdet.

Vi holder hver uge øje med de bedste tilbud i Let-Købs tilbudsavis og præsenterer dem for dig her på siden. På denne måde gør vi det let og hurtigt for dig at finde den vare, du er på udkig efter, mens den er på tilbud. Alternativt kan du også bladre Let-Købs tilbudsavis igennem fra ende til anden for at lade dig inspirere af gode råvarer, lækre produkter og meget mere. God fornøjelse med at gå på opdagelse hos din lokale Let-Køb købmand.

Ny tilbudsavis hver 14. dag

Hver 14. dag udgiver Let-Køb en ny tilbudsavis. Tilbuddene i avisen gælder i 14 dage, fra mandag i den ene uge til søndag i ugen efter. I tilbudsavisen vil du løbende kunne finde gode tilbud på et stort udvalg af essentials og dagligvarer, men også gode tilbud på varer til at forsøde tilværelsen med. Det kunne for eksempel være lækker flaske rødvin, slik eller velsmagende desserter.

Holder du af at lave mad med gode råvarer, så hold øje med ugens bedste tilbud fra dit lokale Let-Køb supermarked. Med ugens gode tilbud får du råd til mere god mad og kan se frem til mange lækre smagsoplevelser i hverdagen.

Mange lokale butikker på landsplan

Let-Køb har 113 butikker på landsplan. Medarbejderne står klar til at hjælpe dig med lige netop det, du lige står og mangler. Er du i tvivl, så spørg dem bare om en vare. De er der for at besvare alle dine spørgsmål. Det gode ved Let-Køb er, at det er en kæde af lokale supermarkeder, der bestyres af lokale købmænd. Let-Køb har således lokale serviceydelser og et udvalg af varer, der er tilpasset butikkernes beliggenhed.

Ugens bedste tilbud fra Let-Køb ét sted

Vi ønsker at gøre det let, hurtigt og behageligt for dig at spare penge på dine indkøb og få råd til mere forkælelse i hverdagen. Ved at benytte søgefeltet her på siden, kan du søge på bestemte varer eller mærker fra ugens Let-Køb tilbudsavis og hurtigt finde det, du leder efter. God tilbudsjagt.