Loader
Loader

Legebyen.dk kataloger

Alle børn fortjener fedt og lækkert legetøj, som de kan bruge i timevis uden at blive trætte af. Det kan være legetøj der udvikler dem mentalt, stimulerer deres sanser, forbedrer motorikken, eller måske giver dem et afbræk fra hverdagen. Legebyen.dk er din online legetøjsbutik hvor du kan finde alt slags legetøj til børn i alle aldre. Om det er brætspil, de populære Schleich dyr, dukkehus, racerbaner, legemad, badelegetøj, legetøjsbiler, legekøkken, Magna-tiles, eller Gurli Gris produkter, så finder du et stort udvalg hos Legebyen.dk 

Her på siden finder du altid de aktuelle tilbud og tilbudsaviser fra Legebyen.dk 

Legetøjsmærker du kender

Du kan købe legetøj i mange forskellige butikker, og fra mange forskellige producenter. Det er dog ikke alle producenter der laver lige godt legetøj, og nogle gange er der sparet på kvaliteten. Derfor kan det være betryggende at holde sig til de mærker som gennem tiden har slået sig fast på bl.a. at producere kvalitetslegetøj. Det kan være mærker som Playmobil, Magna-tiles, Dantoy, Gonge, BRIO, og Hape når det gælder legetøj, men også brætspilsproducenter som Alga, Beleduc, Bezzerwizzer, Asmodee, Danspil, Spilbræt og ikke mindst Ravensburger. 

Populært legetøj

Som med alt andet i verden er der mode, og det betyder også at det der var populært for 3 måneder siden, måske ikke længere er det. Hos Legebyen.dk finder du klassikere, men også det der er "in" lige her og nu blandt børn og unge. Så hvis der er noget der pludselig begynder at blive populært som fidgetspinneren, dinosaurere, eller andet, så kan du med garanti finde det her. 

Og om de hedder Gurli Gris eller Paw Patrol, så er det en sikker vinder hos børnene under alle omstændigheder. De populære produkter fra DR's Ramasjang er også altid et hit, og hos Legekæden.dk finder du alt fra Hr. Skæg til Onkel Reje. Og hvem har ikke altid drømt om at spille brætspillet "Verdens Største Prut"? 

Udendørsleg

Når vejret er godt, solen skinner, og temperaturen har krøbet sig derop hvor det begynder at være sjovt, så er det oplagt at hoppe udenfor og bruge naturen som sin legeplads. Det kan være med kroket, stigespil, frisbees, kongespil, eller twister, men det kan også være at gå på opdagelse i naturen, finde insekter, se på fugle, eller lave bål. Faktisk finder du et bredt udvalg hos Legebyen.dk med alt der kan gøre legen udenfor endnu sjovere som kridttavler og insektglas. 

100% danskejet

Selvom Legebyen.dk ikke er en gammel virksomhed med lokationer i hele landet, så er rygsækken solidt pakket med erfaring fra legetøjsbranchen igennem 25 år. Samtidig er virksomheden 100% danskejet og placeret i Viborg, hvor det således også er muligt at afhente sine bestilte varer og dermed spare fragten. Der er altid 365 dages udvidet returret, 1-2 dages levering, og fri fragt ved køb over 499,-. Derudover starter fragtpriserne fra 39,-. 

Vil du læse mere om Legebyen.dk så kan du gøre det her