Lavpris Træ

0 aktive tilbudsaviser fra Lavpris Træ

Udvalgte tilbud fra Lavpris Træ

Se alle Lavpris Træ tilbud

  Tilbudsaviser fra Lavpris Træ

  Står du og mangler nye brædder til terrassen eller skal du lægge nye sten i indkørslen? Eller trænger tagranden til at blive skiftet ud? Så er en Lavpris Træ tilbudsavis et godt sted at starte, da du her får overblik over de mange fantastiske kup, som du kan gøre i et Lavpris Træ byggemarked. Hos Lavpris Træ er sortimentet stort og du finder generelt et kæmpe udvalg på alt i træ og sten i en Lavpris Træ tilbudsavis. Endvidere kan du finde produkter som terrassebrædder, herregårdssten, tagrender, facadebeklædning, kvalitetsværktøj og tagplader.

  Lavpris Træ slog dørene op i 1990 og har derfor mere end 25 års erfaring indenom træhandel og bygningsmaterialer. Hos Lavpris Træ får du både ekspertise og god kvalitet til faste lave priser. Der lægges vægt på god service og professionel vejledning og du kan altid være sikker på at køre fra Lavpris Træ med præcis det, som du behøver. Du får både hjælp og vejledning hos Lavpris Træ og du bliver aldrig overladt til dig selv.

  Lavpris Træ er lokaliseret rundt omkring på Sjælland; Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød, og har åbent alle ugens dage. Og hvis du har brug for at transportere dine varer hjem i en trailer, kan du frit og kvit låne en hos Lavpris Træ. Ved køb for over 2.000 kr. kan du låne en gratis lånebil 40 km/fri.  

  Du finder Lavpris Træs tilbudsavis her på siden, hvor du frit kan bladre og søge i avisen. Så kom godt forberedt til dit næste gør-det-selv projekt med en Lavpris Træ tilbudsavis ved din side.

  JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.