LandboNord X

Loader

Udvalgte tilbud fra LandboNord

Loader

LandboNord avisen

I Jylland finder man mange iøjnefaldende og inspirerende ting. Man kan komme til et af Danmarks yderpunkter i form af Skagen, finde Skandinaviens svar på Gobi-ørkenen i Råbjergmile, eller selvfølgelig bare befinde sig i områderne, som landboforeningen LandboNord breder sig over. Foreningen strækker sig over hele Nordjylland, og er med til at give tryghed og inspiration til mere end 1000 aktive medlemmer på daglig basis. Som medlem får du en lang række fordele indenfor landbrug, og det giver dig et utal af muligheder for at styrke din nuværende position og ruste dig til, hvad fremtiden bringer. 

LandboNord blev til i 2001, da fem nordjyske landboforeninger gik sammen i et stort fællesskab. Foreningen blev opdelt i fem kredse, og har siden da arbejdet sammen om at skabe en organisk og velfungerende organisation, der på bedste vis kan hjælpe sine medlemmer. Dette arbejdes der stadig stålfast på den dag i dag, hvor man hele tiden søger at dygtiggøre landmænd og skabe et mere effektivt landbrug i Nordjylland.

Fordele ved at være medlem i foreningen

At være en del af fællesskabet i LandboNord giver dig et utal af fordele. Dels giver du flere ressourcer til, at foreningen kan komme igennem med sine politiske mærkesager, og dels bliver du konstant opdateret, hvis der sker noget nyt indenfor landbruget. Du får besked om ny lovgivning, bliver informeret omkring ny forskning og får ydermere tips og tricks til, hvordan du hele tiden kan optimere og udvikle din virksomhed.

Ud over at blive oplyst og få inspiration til nytænkning, får du også adgang til ekspertrådgivning i alle landbrugets facetter. LandboNord er nemlig ejer af en rådgivningsvirksomhed, hvor du kan få vejledning om både økonomi, planter, kvæg, svin, mink, miljø og økologi. Hvis det er ikke dette du søger, bliver du også tilbudt øvrig rådgivning i andre aspekter af det at drive en forretning. Rådgivningshuset giver dig derved en faglig vurdering og sørger for at guide dig, så du får den hjælp netop du har brug for.

Visioner og ambitioner

For at hjælpe med at skabe fremgang hos sine medlemmer, er det vigtigt for Landbo Nord selv at være i udvikling. I fremtiden vil de derfor forsøge at øge samarbejdet med landmændene, samtidig med de vil nå bredere geografisk. Derudover forsøger de naturligvis at komme igennem med deres politiske mærkesager, sådan at det bliver nemmere at arbejde med landbrug i fremtiden. Ydermere vil de give deres personale endnu mere teoretisk viden samt praktisk erfaring, sådan at de bliver endnu bedre klædt på til at rådgive medlemmerne i fremtiden. Man lader dog ikke noget af dette komme på tværs af foreningens kerneværdier, der værner om at fastholde den faglige integritet.

Hvis du vil vide mere, kan du finde LandboNords avis ovenfor, hvor du kan finde inspiration til dit næste projekt!