Loader
Loader

Lampemesteren tilbud

Et lækkert hjem kræver lækkert lys, og hos Lampemesteren finder du et bredt udvalg og sortiment af nogle af de lækreste lamper og lyskilder. Er du til design, så bliver du bestemt ikke skuffet her, og ofte er der gode priser at hente og ikke mindst gode tilbud at finde. Så er det på tide at finde en ny lampe så tag et kig forbi Lampemesteren og gør et godt kup. Her finder du mere end 14.000 lamper fordelt på 82 forskellige brands.

Designerlamper til lave priser

Mange drømmer om at få den klassiske Kogle op at hænge, men mindre kan nogle gange også gøre det. Hos Lampemesteren finder du bl.a. den ikoniske Kogle som reelt set hedder PH Artichoke, men også et stort udvalg af andre kendte designerlamper fra Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Kaare Klint, Philippe Starck, Piet Hein, Poul Henningsen, Verner Panton og mange flere. 

Derudover er der en række forskellige mærker som LIGHT-POINT, Kartell, Menu, Luceplan, Muuto, Philips Hue, Fritz Hansen, GUBI, LE KLINT, Pandul, Vipp, Normann Copenhagen, Mater, Fatboy for bare at nævne nogle. 

Fra gulv, til pendler til bordlamper

Hvad end du er på jagt efter udendørslamper, børnelamper, lyskæder, bordlamper, pendler, gulvlamper, væglamper, loftlamper eller måske bare Philips Hue eller LED spots, så går du ikke forgæves hos Lampemesteren. Du finder selvfølgelig også pærer til lamperne, og skærme hvis der skulle være behov for dette. 

Faktisk har de også solcellelamper så du kan spare på strømmen, og udnytte solens stråler. 

5 stjerner på Trustpilot

Det er sikkert at handle hos Lampemesteren, og det giver sig også til udtryk hvis man kigger på deres Trustpilot. Her har mange givet 5 stjerner for den behandling de har fået. Nogle af nøgleordene er hurtig process og hurtig levering, og det er da rart at vide at der er kort fra man bestiller til man modtager sin nye lampe, så man kan tage den i brug hurtigst muligt. 

Gratis fragt og 100 dages returret

Bestiller du for over 499,- så er fragten gratis, og du har altid 100 dages returret. Det betyder at du kan få set lampen eller lamperne i dit hjem inden du endeligt beslutter dig om de skal op og hænge. Det kan give rigtig god mening hvis du har flere forskellige lamper du synes der er interessante, og gerne vil se hvordan ser ud i et specifikt værelse. 

Lampemesterens kerneværdier

Hos Lampemesteren har de en række kerneværdier, som skal være med til at sikre at du får den bedste service, oplevelse og pris når du handler hos dem. Derfor er det fagfolk der er ansat der har sans for kvalitet og god service. De er topengagerede og motiverede til at hjælpe alle slags kunder med alle lamperelaterede opgaver. De er altid klar til at yde det ekstra til deres kunder, og er først tilfredse når du har fundet den rette løsning. 

Du kan finde mange gode tilbud på lamper her på siden, og ønsker du at læse mere om Lampemesteren, så kan du gøre det lige her