Loader

Udvalgte tilbud fra Kolding Storcenter

Loader

Kolding Storcenter

Kolding Storcenter er et shoppingscenter placeret i fjordbyen Kolding i Sydjylland. Centeret er Jyllands største shoppingscenter med hele 120 butikker. I centeret finder du seks biografsale med Nordisk Film Biografer.

I Centeret er der rige muligheder for at shoppe i forskellige kategorier. Om det er mode, skønhed, bolig, dagligvarer, fritid og hobby, så kan du være sikker på at finde lige hvad du leder efter.

Mere end et shoppingscenter

Du vil hurtigt opdage, at Kolding Storcenter ikke bare er et shoppingscenter, men også et mødested for forskellige aktiviteter og ikke mindst et spisested. Kolding Storcenter holder flere forskellige aktiviteter hver måned, som du ikke vil gå glip af.

Kolding Storcenter er lige så meget en luksusbiograf, som det er et shoppingscenter. Om du er humør til en god film i weekenden eller efter din shopping tur, så kan du gribe dine popcorn og tage hen til et af de seks store biografsale i Kolding Storcenter.

Spisesteder

Kolding Storcenter har hele 20 cafeer og restauranter, som du kan vælge mellem. Blandt disse finder du Baresso Coffee, Starbucks, Ristorante Napoli, Jensens Bøfhus, Dalle Valle, Sushi Room, Mango Familierestaurant og mange flere.

Om du vil snuppe en kaffe og lidt kage med en ven, eller hvis du vil spise en fin middag, så kan du finde cafeer og restauranter til enhver stemning.

Mode for hende, ham og de små

Hos Kolding Storcenter kan kvinder finde både danske og internationale mærker. Det kan være mærker som b.young, Message, SOLO, Gina Tricot, Modström, Change eller Vila. Mulighederne er mange, og det gælder også for accessories som sko og smykker.

Smykkebutikker er der mange af, hvor Pilgrim, Julie Sandlau, Pandora og Vibholm Guld & Sølv kun er få eksempler.

Bertoni, Jack & Jones, SELECTED eller Tøjeksperten? Der er mange muligheder til ham, der gerne vil shoppe mode hos Kolding Storcenter.

Shop bolig og livsstil

Har du brug for noget nyt og lækkert til stuen eller køkkenet? Så kan du med fordel finde forskellige butikker hos Kolding Storcenter, der giver dig rige muligheder for at shoppe boligindretning og livsstil.

Du finder butikker som Imerco, Imerco Home, Thomsons, Værsgo og elektronikbutikker som Bilka, Telia, Quickphone.dk og flere.

Interesseret i at vide mere?

Minetilbud.dk har samlet alle tilbud hos Kolding Storcenter til dig. Læs om dem her.