1 aktiv tilbudsavis fra KOKKENS hverdagsmad

Kataloger fra KOKKENS hverdagsmad

Mangler du tid og overskud i hverdagen, så tag et kig i kataloget fra KOKKENS hverdagsmad. Her kan du se de lækre retter, som leveres direkte til din dør og som du med få forberedelser hurtigt kan servere for din familie.

Ideen bag KOKKENS hverdagsmad er simpel. Kokkene hos KOKKENS hverdagsmad laver og tilbereder maden i forvejen, så du blot skal klargøre det sidste. Og maden er både sund og varierende, kvaliteten er i top og der er nok til at mætte hele din familie de første fire dage i ugen. Endvidere undgår du madspild. Og det bedste af det hele er jo, at du har meget mere tid til overs, som du bl.a. kan bruge sammen med familie og venner.

Som det fremgår af kataloget fra KOKKENS hverdagsmad, så findes der kokkekasser til både små og store familier. Så hvad enten du har to eller tre børn skal dette ikke forhindre dig i at bestille din aftensmad hos KOKKENS hverdagsmad. Tag et kig i kataloget allerede i dag og se om det noget for dig. Du finder kataloget her på siden, hvor du både kan læse lidt om KOKKENS hverdagsmad og se de spændende retter der er aktuelle for ugen. Mangler du yderligere information, kan du klikke dig ind på KOKKENS hverdagsmads hjemmeside. Her kan du bl.a. læse om maden, levering, emballagen og købsbetingelserne.

Bestil din kokkekasse i dag og få mere tid til familien. Er du i tvivl, så taler KOKKENS hverdagsmad kataloget for sig selv. Rikke Hørlykke, tidligere håndboldspiller og nuværende kunde hos KOKKENS hverdagsmad, fortæller i kataloget om hvordan hun udnytter den tid, hun får til overs, ved ikke at skulle tænke på planlægning, indkøb og madlavning i hverdagen.

Tilbage er der kun at sige: "Velbekomme".

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.