4 aktive tilbudsaviser fra Kokken & Jomfruen

Kataloger fra Kokken & Jomfruen

Med kataloget fra Kokken & Jomfruen får du et komplet overblik over de mange gode tilbud, som Kokken & Jomfruen tilbyder på catering og mad ud af huset. Du kan nemt navigere i de mange forskellige menuer og sammensætte den perfekte lejlighedsmenu til de altid lave priser.

Kokken & Jomfruen har gennem mere end 40 år specialiseret sig inden for mad til alle slags arrangementer og festlige lejligheder. De er Danmarks foretrukne leverandør af mad, og står for tilberedning og levering af mad til næsten en million danskere årligt.

I kataloget finder du ideer og inspiration til festlige lejligheder som konfirmation, barnedåb, bryllup, fødselsdage, studentergilde, fester for venner og familie samt imponerende middage for helt ned til 4 personer. Du kan se priserne på de forskellige menuer og læse om den omtanke, der ligger bag valget af kvalitetsråvarer og den praktiske afvikling af arrangementerne, der gør din aften til noget helt særligt.  Kokken & Jomfruen laver alt fra brunch til frokost og buffet – kort sagt så leverer Kokken & Jomfruen de bedste tilbud på catering til enhver lejlighed.

Historien om Kokken & Jomfruen strækker sig over 40 år tilbage i tiden, hvor det nu landsdækkende cateringselskab kom til verden i en lille by på Fyn med kun to nsatte. I dag er historien en anden og med fire moderne køkkener i Aarhus, Slagelse, Odense og København leveres der transportable middage til hele Danmark.

Hvad enten du ønsker en kæmpe buffet spækket med kød af den bedste kvalitet og tilbehør i form af ovnbagte kartofler og eksklusive salater eller delikat smørrebrødsmenu med klassikere som dyrlægens natmad og æg og rejer, er Kokken & Jomfruen klar med de bedste tilbud. Tag et kig i kataloget, og lad dig inspirere af det store udvalg af lækker hjemmelavet mad til enhver lejlighed. Lad Kokken & Jomfruens dygtige kokke stå for det de er bedst til, så får du mere tid til at tage dig af gæsterne og nyde festen. 

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.