0 aktive tilbudsaviser fra Kennedy Food

Tilbudsaviser fra Kennedy Food

Befinder du dig i Aalborg eller omegn, kan det klart anbefales at slå et smut forbi Kennedy Food, som er beliggende midt i hjertet af Aalborg i Kennedy Arkaden, og for at være sikker på, at du gør et godt kup, kan du finde ugens spottilbud i din Kennedy Food tilbudsavis. Så tag et kig i Kennedy Food tilbudsavisen før turen til butikken, så du kommer hjem med alle de gode tilbud.

Der kommer en ny avis hver uge, som du kan læse her på minetilbud.dk, så du altid er opdateret på, om dine ynglingsvarer er på tilbud i Kennedy Food. Du skal dog huske på, at det ikke er alle de gode tilbud, der er vist i tilbudsavisen, så selvom tilbuddene i avisen ikke falder i din smag, kan der stadig være gode køb at gøre, når du står nede i butikken.

I Kennedy Food får du nemlig kvalitetsvarer til discountpriser, og råvarerne er altid friske. Som Kennedy selv siger, så er de ”Et lavprissupermarked for dig, der ikke kan nøjes med en discountbutik”. Desuden har Kennedy Food en lang række afdelinger, som tilbyder dig fantastiske tilbud. Udover de fundamentale varer, som der altid er at finde på hylderne i et supermarked, finder du i Kennedy Food alt inden for bageri/fastfood, delikatesse, slagter, frugt & grønt, kolonial, vin og blomster. Og delikatesseafdelingen er kendt i hele Aalborg, for det flotte smørbrød og andre lækkerier som sandwichs, kagemænd og stjerneskud, som du også kan bestille ud at huset. Skal du fx holde fest eller er der bare en anden god grund til lidt lækkert, kan du online bestille mad fra delikatessen, som kan hentes samme dag, hvis du bestiller inden kl 12.00

Du finder også en kiosk i Kennedy Foods, så har du et brev der skal sendes eller en pakke der skal hentes, er Kennedy Food også stedet for dette.

Så har du lyst til høj kvalitet til lave priser, så tag et smut i Kennedy Food og tjek tilbudsavisen ud hjemmefra her på siden, så du har overblikket over de allerbedste tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.