Kære Børn

0 aktive kataloger fra Kære Børn

Udvalgte tilbud fra Kære Børn

Se alle Kære Børn tilbud

    Kataloger fra Kære Børn

    Går du rundt med tanker om familieforøgelse eller kender du en, der snart får en lille ny i familien, så er du kommet til det helt rigtige sted, for med et Kære Børn katalog i hånden, får du masser af inspiration til dit næste baby-gaveindkøb. I dit Kære Børn katalog, finder du nemlig lige præcis det, som dit barn har brug for, for at få en sikker og god opvækst. Og er du i tvivl om, hvad du står og mangler som nybagt mor eller far, så frygt ej, for i kataloget fra Kære Børn er der masser af hjælp at hente. Kære Børn har nemlig udarbejdet en rigtig fin huskeliste til dig og din baby, så du får husket at købe det rigtige udstyr, så reden er klar, når baby ankommer. Har du spørgsmål kan du altid besøge din lokale Kære Børn butik, hvor de står klar til at hjælpe dig med gode råd.

    Du kan trygt handle hos Kære Børn, for her er sikkerhed nemlig den allervigtigste prioritet. Dit barns sikkerhed er altafgørende for Kære Børn. Derfor kan du også forvente kyndig og korret rådgivning, når du tager fat i personalet fra Kære Børn. Derfor gennemgår alle medarbejderne i Kære Børn en grundig uddannelse, der sikrer deres ekspertise indenfor alverdens børneudstyr. 

    Der findes i alt 18 Kære Børn butikker fordelt på hele Danmark, og dette dækker lige fra Nykøbing Falster til Lyngby, Frederikshavn og Bramming. Du kan også handle online hos Kære Børn, hvilket giver dig 24-timers shopping muligheder. Du skal blot købe for over 299,-, så er der gratis levering til døren. Det kan dog være en rigtig god ide at starte i dit Kære Børn katalog, da du her finder masser af gode tilbud, og dermed er du sikker på, at du får gjort en god handel, når du shopper hos din lokale Kære Børn butik.

    Læs kataloget her på siden og gør dig klar til en verden med gode tilbud, smart og sikkert babyudstyr og brugbare tips og tricks til livet som nybagt forældre, rutineret forældre og bedsteforældre.