Loader

Tilbudsaviser fra Juhl P

Juhl P Salg & Service er din leverandør når du mangler værktøj, maskiner og andet til håndværk og industri. Hovedsagligt sælger de maskiner, tilbehør og andre varer fra de bedste leverandører og producenter i hele verden. Her på siden finder du de aktuelle kataloger, tilbudsaviser og magasiner, så du kan blive holdt opdateret på de mange gode tilbud og muligheder fra Juhl P.

Juhl P har et stort udvalg af maskiner til algebehandling, slubemaskiner, industristøvsugere, pumper, kontorstøvsugere, rengøringsmaskiner, højtryksrensere fra Nilfisk Alto, tapetdampere, affugtere, havemaskiner, tæpperensere, gulvmaskiner og meget meget mere. Med andre ord finder du næsten alt hvad du har behov for af maskiner og udstyr.

Men også mindre produkter er i sortimentet, herunder mundbind, mikrofiberklude, tape til afdækning, håndværktøj, mopper og andet du lige står og mangler i den travle hverdag.

Ingen fysisk butik

Juhl P Salg & Service har ingen fysisk butik, men alle ordrer bliver ekspederet fra webshoppen eller via salgskontoret på Assensvej 193, 5771 Stenstrup. Det gør det nemt for dig at bestille varerne når du har behov for det, f.eks. om aftenen, og modtage kort tid efter.

Serviceværksted

Skulle du opleve problemer, så har Juhl P eget serviceværksted til RONDA, Ghibli, FLEX, Nilfisk, Sprintus, Numatic og flere, så du altid er i gode hænder hvis uheldet skulle være ude.

Så gå på opdagelse allerede nu i de mange spændende produkter til erhverv her på siden, og vil du læse mere om virksomheden kan du gøre det lige her.