Loader

Udvalgte tilbud fra Jesperhus Feriepark

Loader

Kataloger fra Jesperhus Feriepark

Med sine 50 år på bagen er Jesperhus Feriepark et sted, hvor der er plads til alle, hvilket du også vil opdage, når du kigger i et Jesperhus Feriepark katalog. Jesperhus Feriepark har nemlig haft 50 år til at samle viden om sine gæster, hvilket de har brugt til konstant at forbedre feriestedets aktiviteter og udbud. Og du finder noget for enhver smag, for stedet tilbyder både campingplads, vandland, forlystelsespark, børnevenlig zoo og maser af andre aktiviteter, som giver timevis, ja endda dagevis, af underholdning. Er du mere interesseret i golf, film og forestillinger, så er Jesperhus Feriepark også stedet for dig, for feriecenteret har et stort udbud af både biograffilm, shows og golfbaner, som selv den professionelle finder udfordreende.

Jesperhus Feriepark har især fokus på børnefamilierne, hvilket afspejles i den måde som feriestedet er opbygget på, hvor ord som afslappet og børnevenligt især går igen. Derfor sender Jesperhus Feriepark også sine medarbejdere på kursus hvert år, så de kan assistere både dig og dine børn med hvilken som helst opgave i måtte have. Hos Jesperhus Feriepark vil de være værtens bedste værter, så alle gæster føler sig velkomne - dette store som små. 

Har Jesperhus Feriepark fanget din interesse, så kan du bladre dit Jesperhus Feriepark katalog igennem her på siden. I kataloget finder du både priser, inspiration og informationer om feriecenterets aktiviteter, så du kan booke din næste ferie velvidende om, at der er netop de services, aktiviteter og muligheder, som du søger i den perfekte ferie.