Loader

Udvalgte tilbud fra Ishøj By Center

Loader

Kataloger fra Ishøj By Center

Langt fra eller tæt på – Ishøj By Center er et besøg værdigt, uanset hvor du bor, hvilket du kan se hvorfor i et Ishøj By Center katalog. Her finder du luksiøse tilbud på alt fra tøj, Lyngby vaser og porcelæn til tasker, videospil og kaffe. Går du ikke efter en bestemt vare, kan du også bare lade dig inspirere til dit næste indkøb, ved at bladre gennem Ishøj By Center kataloget her på siden.

Stiller den lille sult sig, når du er ude og shoppe, så er der også mange forskellige caféer og restauranter at vælge imellem i Ishøj By Center. Du kan fx spise sushi på Nyu Sakura eller nyde en lækker bagel hos Deluxe coffe & bagel. Er det mere tørsten, der skal slukkes eller har du bare lyst til noget lækkert til ganen, så kan du smutte en tur på Baresso og her nyde en af deres lækre kaffer eller læskende drikke.

Kort sagt så er der helt sikkert noget at tage sig til i Ishøj By Center og der er også masser af spændende underholdning for både børn og voksne. Du kan komme til alt fra krokodille Zoo, fastelavns fest og Black Friday til tøsedag, med fokus på mode og make-up.

Før du tager afsted, kan det dog være en god ide, at nærstudere de gode tilbud i kataloget fra Ishøj By Center, som du finder her på minetilbud.dk. På den måde sikrer du dig, at du får gjort nogle fantastiske kup, nu du er i Ishøj By Center.