2 aktive tilbudsaviser fra Irma

Tilbudsaviser fra Irma

En Irma tilbudsavis har masser af gode tilbud på varer af den høje kvalitet, du kender fra Irma. Den traditionsrige dagligvarekæde har samlet mange gode tilbud på kvalitetvarer den flotte Irma tilbudsavis.

Irma blev stiftet i 1886 af Carl Schepler som en lille æggeforretning i København. Den gang gik det under navnet Mælkeforsyning Ravnsburg. Irma er herved den næstældste dagligvarekæde i verden.

I 1907 bliver Irma pigen født. Hun bliver skabt af Sofus Greiffenberg, som bruger hans datter som model. Irma-navnet bliver registreret i forbindelse med margarine og senere bliver skiltet med "Carls Scheplers Udsalg" skiftet ud med Irma.

I 1942 dør Carls Schepler af et hjerteslag, da regeringen beslaglægger hans kaffelager. Kaffen er købt hjem til hans kunder, men alle kunne nu mod rekvisition fra staten hente kaffe på Carl Scheplers lager. 88 Irma-butikker bliver overtaget af fire store æggefirmaer og privatbanken. Samme år kommer Børge Olsen til Irma som indkøbschef.

I dag består Irma af 78 butikker på Sjælland/Amager, 1 på Fyn og 3 i Jylland. 4 af butikkerne på Sjælland er Irma City butikker også kaldet for Irmas lillesøster. Irmas butikker er i meget varierende størrelse, hvilket skyldes Irmas historiske udvikling. Der findes alt fra den store dagligvarebutik, der dækker alles behov for kvalitetsvarer, til den lille nærbutik, som med sit smallere sortiment hovedsagelig gør det ud for suppleringsbutik i hverdagen og weekenden. De bedste tilbud finder du i Irmas tilbudsavis.

Du finder utroligt mange gode tilbud i Irmas tilbudsavis. Det behøver ikke at koste en krig at nyde godt af Irmas kvalitetsudvalg.

Læs Irmas tilbudsavis og find de mange gode tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.