Loader

Udvalgte tilbud fra Irma

Loader

Tilbudsaviser fra Irma

En Irma tilbudsavis har masser af gode tilbud på varer af høj kvalitet, for den traditionsrige dagligvarekæde Irma lægger vægt på kun at samle det allerbedste til dig - dette både set i forhold til pris og kvalitet.

Irma blev stiftet i 1886 af Carl Schepler som en lille æggeforretning i København. Den gang gik forretningen under navnet Mælkeforsyning Ravnsburg. Irma er herved den næstældste dagligvarekæde i verden.

I 1907 bliver Irma pigen født. Hun bliver skabt af Sofus Greiffenberg, som brugte hans datter som model. Irma-navnet bliver registreret og senere blev skiltet med "Carls Scheplers Udsalg" skiftet ud med Irma.

I 1942 døde Carls Schepler af et hjerteslag, da regeringen beslaglagde hans kaffelager. Kaffen var købt hjem til hans kunder, men alle kunne nu mod rekvisition fra staten hente kaffe på Carl Scheplers lager. 88 Irma-butikker bliver overtaget af fire store æggefirmaer og privatbanken. Samme år kom Børge Olsen til Irma som indkøbschef.

I dag består Irma af 78 butikker på Sjælland/Amager, 1 på Fyn og 3 i Jylland. 4 af butikkerne på Sjælland er Irma City butikker, også kaldet for Irmas lillesøster. Irmas butikker er i meget varierende størrelse, hvilket skyldes Irmas historiske udvikling. Der findes alt fra den store dagligvarebutik, der dækker alles behov for kvalitetsvarer, til den lille nærbutik.

Du finder utroligt mange gode tilbud i Irmas tilbudsavis. Det behøver ikke at koste en krig at nyde godt af Irmas kvalitetsudvalg. Læs Irmas tilbudsavis her på siden og find de mange gode tilbud.