0 aktive tilbudsaviser fra INTERSPORT

Kataloger fra INTERSPORT

INTERSPORT International Corporation (IIC) blev grundlagt i 1968 ved sammenlægning af 10 selvstændige europæiske indkøbsorganisationer (Østrig, Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Sverige og Schweiz). Herunder hørte også Dania Sport der var blevet etableret i 1959 af danske sports- og campingbutikker. I 1992 overgik INTERSPORT Danmark til at være et aktieselskab med butikkerne som aktionærer. I dag har INTERSPORT Danmark 93 butikker fordelt over hele landet.

Hos INTERSPORT brænder de for at give deres kunder den bedste værdi med de bedste produkter fra de bedste mærker. Deres rådgivere er altid klar til at hjælpe dig med at vælge de sko, den beklædning og det udstyr, som passer bedst til netop dine behov. Så uanset alder og evner kan du have udbytte af den sport, du har valgt at dyrke. INTERSPORT tror på, at sport er for alle, og det er deres mission at levere "Sport to the people".

I INTERSPORTs tilbudsavis finder du deres store udvalg af fodtøj, tøj til løb, fitness, badminton, fodbold og meget mere.

Læs INTERSPORTs katalog og se deres store udvalg.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.