1 aktive tilbudsaviser fra Imerco

Kataloger fra Imerco

Imerco er Danmarks førende specialist inden for køkken og bord og har 155 forretninger fordelt over hele landet. Det betyder blandt andet, at Imerco kan tilbyde landsdækkende bytteservice. Når du ser Imercos kampagnetilbud i kataloget, på nettet eller i butikken, forstår du, at det er Imerco, der er først med det nye, og det er hos Imerco, du får de produkter til køkken og bord til rimelige priser.

Imercos professionelle indkøbere er også konstant på farten, så du altid kan være sikker på at finde de seneste og mest spændende nyheder i Imerco.

Imercos fælles værdigrundlag er baseret på det tre ord: interesse, indsigt og initiativ. Med så få ord kan det præciseres, hvad det er, der kendetegner Imercos inderste sjæl. Det er nemlig det fælles værdigrundlag, som kunderne møder i butikken.

Værdierne er det, der både udadtil og indadtil udtrykker, hvad Imerco står for, hvad der skal være ledende for alle deres aktiviteter, og hvad der sætter præmisserne for deres beslutninger. Og det bliver aldrig tomme ord. Imerco sælger nemlig i lige så høj grad viden om produkterne og deres anvendelse som produkterne selv.

Selve Imercos vision er at være den førende butikskæde til køkken og bord og deres mission er at skabe appetit på livet. Imercos medarbejdere nøjes ikke med at ekspedere, de vejleder, inspirerer, giver ideer til køkken og bord, kommer med forslag, der kan bidrage til livskvalitet i dagligdagen og fortæller om gode ideer til madlavningen eller borddækningen.

Læs Imercos tilbudsavis og find gode og billige tilbud til køkkenet og bordet.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.