0 aktive tilbudsaviser fra IKEA

Kataloger fra IKEA

IKEA blev grundlagt i 1943 i den lille landsby Agunnaryd i Sverige af den kun 17 årige Ingvar Kamprad. Pengene til at starte op havde han fået af sin far og firmanavnet blev til med initialerne i hans eget navn samt navnet på gården og landsbyen (Ingvar Kamprad, gården Elmtaryd, landsbyen Agynnaryd).

Efterhånden som efterspørgselen på hans møbler blev større, fandt Ingvar Kamprad på at møblerne skulle kunne skilles og samles på stedet. På denne måde kunne han have flere møbler med af gangen. Dette blev starten på design af møbler som skulle være lette at transportere samt at samle.

Siden har det udviklet sig i rasende fart. I august 2010 var der IKEA varehuse i over 38 lande, herunder 280 varehuse i 26 lande, som tilhører IKEA.

IKEA tilbyder i dag et bredt sortiment af funktionelle og veldesignede boligindretningsprodukter til overkommelige priser. Der fokuseres på et godt svensk design og høj kvalitet til en lav pris. Produktsortimentet er moderne uden at være trendy, og det er funktionelt og flot, menneskeligt og børnevenligt og repræsenterer den friske og sunde svenske livsstil i valget af farver og materialer. Der er boligindretningsprodukter til alle rum i hjemmet samt noget for enhver smag. Den lave pris opnås ved at udnytte råmaterialerne bedst muligt samt minimere transportomkostningerne.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.