Loader

Udvalgte tilbud fra IDEmøbler

Loader

Tilbudsaviser fra IDEmøbler

En IDEmøbler tilbudsavis giver dig gode priser på møbler og indretningsartikler. Leder du efter noget specielt? Her på minetilbud.dk kan du søge frit i IDEmøblers tilbudsavis.

IDEmøbler er et datterselskab til IDdesign gruppen, der er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og indretning. Under IDdesign gruppen hører også ILVA samt IDdesign. IDEmøblers butikker er store og har et bredt udvalg – dette mærker du til i en IDEmøbler tilbudsavis.

IDEMøbler blev grundlagt i 1969 og var et samarbejde mellem en gruppe møbelhandlere, der slog sig sammen om fælles indkøb og markedsføring. I 1975 ændrede samarbejdet sig til en frivillig kæde. IDEMøbler består af 32 bolighuse samt 9 tilknyttede bolighuse i Danmark, Island, Grønland og Færøerne. IDEmøbler butikkerne har i gennemsnit 3.000 m2 salgsareal. 

IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment i et godt design og god kvalitet. Hos IDEmøbler finder du bl.a. gode og billige tilbud på sofaer, lænestole, sofaborde, reoler, tv borde og meget mere. Læs IDEmøblers tilbudsavis og bliv inspireret til at skabe dit hjem med din helt egen stil.

De bedste tilbud i IDEmøbler kan du få overblik over i IDEmøblers tilbudsavis her på siden.