Loader

Udvalgte tilbud fra Hvidovre C

Loader

Kataloger fra Hvidovre C

I Hvidovre C finder du alt det, som du står og mangler i din hverdag – dette alt lige fra mode, smykker, personlig pleje, fitness, interiør og dagligvarer til hyggelige caféer og restauranter, hvilket du kan læse meget mere om i et Hvidovre C katalog. Med alle disse butikker og spisesteder samlet et sted, kan du hurtigt og enkelt komme igennem dine daglige indkøb og samtidig nyde en lækker forfriskning eller et velanrettet måltid.

Hvis du trænger til lidt forandring, nye butikker eller et nyt område at tage til, for at gøre dine indkøb, så er Hvidovre C helt sikkert et besøg værdigt. For i Hvidovre C findes der en helt unik stemning, som både shoppere og butiksmedarbejdere kan mærke. Her kender mange hinanden og der eksisterer derfor en helt særlig fællesskabsfølelse, som gør centeret til noget ganske særligt.

Er du i tvivl om, hvordan du kommer til Hvidovre C, så frygt ej, for der går både bus og tog lige til døren, og der er 450 udendørs og overdækket parkeringspladser lige uden for centeret, hvor du må parkere gratis i tre timer. Med hensyn til åbningstider, så holder centeret åbent alle ugens dage og du finder de eksakte åbningstider i kataloget for Hvidovre C.

Og i Hvidovre C gør de meget ud af at skabe et let og lækker center katalog, hvor du kan få overblikket over de fantastiske tilbud, der er at finde lige nu. Når et Hvidovre C katalog bliver til, kræver det masser af planlægning, den rigtige lokation, de rigtige modeller, det rigtige tøj og den helt rigtige stemning. Hvis du er nysgerrig på hvordan Hvidovre Cs katalog bliver til, kan du besøge Hvidovre Cs hjemmeside og se ”Behind the scenes” fra tilblivelsen af denne måneds katalog.

Et Hvidovre C katalog giver dig ikke kun et klart indblik i månedens spot tilbud, men inspirer også til alt fra borddækning, indkøb og herre/dame tøjkombinationer til sæsonens musthaves. Og det er altid godt at komme forberedt, så tag et kig i et Hvidovre C katalog, før du tager til centeret, så du er sikker på, at du får alle de gode tilbud med dig hjem.

Du finder kataloget her på siden og du bestemmer selv, om du vil bladre det igennem fra ende til anden eller om du vil søge rundt i kataloget.