Loader

Aktuelle tilbud fra Humac

Loader

Tilbudsaviser fra Humac

En Humac tilbudsavis har de stærkeste tilbud på Apple produkter. Som autoriseret Apple forhandler har Humac altid et bredt udvalg af Apples mange lækre kvalitetsprodukter. I Humacs tilbudsaviser er der masser af gode tilbud og det er også her, du finder særlige studierabatter på Apple produkter.

Humac er Apple Premium Reseller i Danmark, og er specialiseret i Apple produkter såsom iPhones, iPads, iPods og Mac samt tilbehør til Apple hardware. Humac har 19 butikker spredt over hele Danmark. 

Hos Humac hjælper de dig gerne med at finde det helt rigtige produkt og komme godt i gang. Derfor tilbyder Humac gratis support de første 90 dage efter dit Apple køb. Har du brug for mere support til dit Apple produkt, kan du tilkøbe en AppleCare-pakke og dermed forlænge supporttiden med op til 3 år. Det giver dig en endnu større sikkerhed på de mange stærke Apple produkter, du finder i Humacs tilbudsavis.

Er din iPhone, iPad eller Mac gået i stykker kan Humac hjælpe dig. Deres autoriserede Apple serviceværksted tilbyder alt fra reparationer, installationer, systemopdateringer, opgraderinger og alt der imellem.

Her på minetilbud.dk kan du søge frit i Humacs tilbudsavis og finde præcis den Mac, iPad eller iPhone, du leder efter. Så kom i gang med at læse Humacs tilbudsavis og find de mange gode tilbud.