0 aktive tilbudsaviser fra Home & Garden

Kataloger fra Home & Garden

Et Home & Garden katalog vokser ind i himlen med gode tilbud på blomster, frø og frugtplanter. Her går du ikke galt i byen, når du leder efter den nyeste inspiration til haven. Om du leder efter nye frugtplanter eller frugttræer til en lille hjemme-frugtplantage eller blot nye, spændende blomster til haven, så er et Home & Garden kataloget et rigtig godt sted at starte.

Home & Garden er Danmarks største frivillige kæde af planteskoler bestående af 27 planteskoler fordelt over hele Danmark.

Hos Home & Garden kan du finde alt fra haveplanter, stueplanter, frugttræer, urtefrø, krukker, potter, fliser, havebassin og meget mere. Og har du brug for hjælp til at skabe den perfekte have, kan du bestille en havearkitekt.

Home & Garden har en stor faglig viden, et stort udvalg af den bedste kvalitet og en solid orientering om tendenser i ind- og udland. Du kan søge frit i Home & Gardens katalog her på minetilbud.dk. Det betyder, at du altid kan finde den vare, du leder efter, hvis der er tilbud på den. Hvis du bare gerne vil læse kataloget på gammeldags manér, så trykker du bare på kataloget ovenover!

Læs Home & Gardens katalog og se de mange gode tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.