Home & Garden

0 aktive tilbudsaviser fra Home & Garden

Udvalgte tilbud fra Home & Garden

Se alle Home & Garden tilbud

  Kataloger fra Home & Garden

  Et Home & Garden katalog vokser ind i himlen med gode tilbud på blomster, frø og frugtplanter. Her går du ikke galt i byen, når du leder efter den nyeste inspiration til haven. Om du leder efter nye frugtplanter eller frugttræer til en lille hjemme-frugtplantage eller blot nye, spændende blomster til haven, så er et Home & Garden kataloget et rigtig godt sted at starte.

  Home & Garden er Danmarks største frivillige kæde af planteskoler bestående af 27 planteskoler fordelt over hele Danmark.

  Hos Home & Garden kan du finde alt fra haveplanter, stueplanter, frugttræer, urtefrø, krukker, potter, fliser, havebassin og meget mere. Og har du brug for hjælp til at skabe den perfekte have, kan du også bestille en havearkitekt.

  Home & Garden har en stor faglig viden, et stort udvalg af den bedste kvalitet og en solid orientering om tendenser i ind- og udland. Du kan søge frit i Home & Gardens katalog her på minetilbud.dk. Det betyder, at du altid kan finde den vare, du leder efter, og på denne måde se, om du kan få den til en fordelagtig pris. Hvis du bare gerne vil læse kataloget på gammeldags manér, skal du blot trykke på kataloget ovenover!

  Så planlæg din drømmehave og bliv inspireret her på siden ved at bladre Home & Gardens katalog igennem. Og hvem ved, måske falder du over et godt tilbud, som du bare ikke kan sige nej til.