Loader

Udvalgte tilbud fra HJEMME HOS

Loader

Tilbudsaviser fra HJEMME HOS

Brands

HJEMME HOS har et bredt sortiment af danske brands som Hjort Knudsen, Brunstad, OP Møbler, Tom Stepp og mange, mange flere. HJEMME HOS har fokus på danske designere og dansk håndværk, derfor vil langt de fleste møbler være af danske brands, men du kan også finde internationale brands.

Skab din helt egen sofa

HJEMME HOS er stolte af at præsentere Living Room, som er et projekt der giver dig muligheden for at skabe lige præcis den sofa, som du synes matcher din personlighed bedst. Du kan vælge alt fra top til tå, materiale, armlæn, opstilling, størrelse, ben og meget mere. Du kan vælge mellem Living Room Puls, City eller Country som er tre forskellige koncepter.

Soveværelset

Sengen er der hvor vi gennemsnitligt bruger rigtig mange timer, derfor er det vigtigt at både seng og soveværelse er af topkvalitet, og afspejler din personlighed. HJEMME HOS har udover forskellige senge og madrasser en bred vifte af møbler til soveværelser som sengeborde, kommoder, klædeskabe, sovesofaer, sengetøj og lagner og meget mere.

Spisestuen

For mange er spisestuen vigtig - den bliver brugt til mange lejligheder, og det er ofte her folk samles for et måltid. Spisebordet og spisestuen skal for mange mennesker være et rart og stilet område i huset. HJEMME HOS tilbyder en lang række af forskellige spiseborde, der opfylder alle dine behov. Om det er til større eller mindre grupper, så kan du få hjælp alt efter hvad der passer dig bedst.

Dagligstuen - Samlingspunktet

De fleste mennesker er enige om, at dagligstuen er samlingspunktet, men alle har en anderledes forståelse af hvordan en dagligstue bør indrettes. Nogle mener at den skal smelte sammen med resten af huset, mens andre mener, at dagligstuen bør være et helt specielt rum. Nogle går mere ind for komfort og behov, mens andre går efter en anden stemning. HJEMME HOS vil sørge for at du får den stue, der repræsenterer dig bedst.