Loader

Udvalgte tilbud fra Hjem-IS

Loader

Tilbudsaviser fra Hjem-IS

Hjem-IS tilbudsaviser giver dig muligheden for at være endnu bedre forberedt næste gang, du hører den berygtede klokke ringe til isfest. Udvalget er bredt – med en lækker kombination af de historiske klassikere og nye skud på flødeis- og sodavandsstammen.

Den blå Hjem-IS bil er altid på farten, og før du får set dig om, holder den på din vej! Det er derfor, du skal være godt forberedt med en Hjem IS tilbudsavis. Så går du ikke glip af de gode tilbud, næste gang din fryser ser lidt tom ud.

Hjem-IS blev opfundet af svenskeren Eric Ericsson i 1968. Eric elskede is over alt på jorden. Han ville have isen ud til folket, så han spændte en trailer på bilen, læssede en kummefryser op på traileren og kørte ud på de svenske landeveje. Vores skandinaviske brødre jublede, og i 1976 kom traileren med kummefryseren og navnet Hjem-IS til Danmark. Siden har de blå Hjem-IS biler prydet de danske byer, villaveje og landeveje. Og her på siden kan du følge godt med i udvalget og læse den nyeste Hjem-IS tilbudsavis.

Hjem-IS passer godt på isen. Siden Eric Ericsson kørte afsted med sin kummefryser, har Hjem-IS efterhånden fået mange års erfaring med, hvilken is danskerne godt kan lide. Så næste gang du har lyst til den dejlige flødeis eller sodavandsis, så grib din Hjem-IS tilbudsavis!