Loader

Aktuelle tilbud fra HiFi Klubben

Loader

HiFi Klubben kataloger og tilbud

Hos HiFi Klubben bliver du godt guidet i jagten på den gode lyd, for her er livet simpelthen for kort til dårlig lyd. Hvad end det er fra din pladespiller, dine streamingtjenester, dit TV eller når du er på farten og har brug for at par gode høretelefoner, så er HiFi Klubben det perfekte besøg når lyden skal optimeres og den komplette oplevelse skal fuldendes. Her går alle de ansatte op i god service, og ikke mindst fantastisk lyd, og derfor er det kun lyd de har fokus på - ikke hvidevarer, barbermaskiner eller noget andet. 

Testvindende lyd og kvalitet

Du skal ikke lade dig skræmme af at du måske ikke helt kender mærkerne, for selvom der sjældent står Philips, Beats by Dre eller JVC på produkterne hos HiFi Klubben, så er der på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten, nærmest tværtimod. For her hedder mærkerne Argpm Audio, AudioQUest, Bang & Olufsen, Bluesound, Bowers & Wilkins, clic, DALI, Denon, Hegel, Jabra, Lyngdorf, Marshall, NAD, Sennheiser, Sonos, Sony, Soundboks, Steinway Lyngdorf og mange flere. Og hvad de muligvis mangler i anerkendelse i de brede kredse, der høster de præmier og anderkendelse som testvindere over hele linjen og i flere kategorier. Så hvis lyden er vigtig for dig, så tag ned i din lokale HiFi Klubben og find det perfekte match til dine ører. 

De bedste valg til hjemmebiografen

Hvis du skal optimere lyden fra dit fjernsyn, eller hvis du gerne vil have din egen hjemmebiograf hvor lyden er helt i top, så er HiFi Klubben værd at tage med på råd. For hvis du tror at det er en løsning der kommer til at fylde meget i rummet, eller måske koste en bondegård, så tager du fejl. For du kan snildt lave en løsning hvor kablerne mere eller mindre bliver helt skjult - det kræver selvfølgelig lidt forarbejde, men resultatet er det værd. Og ift. prisen, så kan du vælge at starte med en receiver og to fronthøjtalere, og så bygge på derfra. Rom blev ikke bygget på én dag, og det behøver din hjemmebiograf heller ikke. 

Under alle omstændigheder finder du masser af gode råd hos HiFi Klubben og deres medarbejdere. 

Sæt god lyd til din streaming

Streamingtjenester som Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer og hvad de ellers hedder, er for alvor kommet frem henover de seneste år, og har for mange erstattet den traditionelle måde at høre musik på, men hvis du bare hører det på din skrattende bluetooth højtaler derhjemme, så kan du faktisk få langt mere ud af tjenesterne. Hvad end det er Sonos, en musikstreamer fra Argon Audio, eller et kompaktanlæg fra NAD, så har HiFi Klubben et bredt sortiment til når musikken fra dine streamingtjenester skal have den lyd det fortjener. 

Alle slags høretelefoner til den bærbare lyd

Med udbredelsen af smartphones, har vi altid mulighed for at høre musik og lydbøger, eller se film, selvom vi er på farten. Og vores behov kan være vidt forskellige fra person til person når det gælder hvordan lyden skal ramme vores øregange. Nogle foretrækker de store høretelefoner der enten sidder on-ear eller over-ear, mens andre foretrækker in-ear og enten med ledning eller trådløs. Har du brug for at lukke hele verden ude, kan du også vælge et sæt der har noise-cancelling, så al udenomsstøjen forsvinder, og du kan lade dig forsvinde ned i de vildeste lydoplevelser uden at blive forstyrret. 

Og selvfølgelig har HiFi Klubben også et stort udvalg af gaming headset til den aktive gamer.

Sæt liv i de gamle LP'er

Er du typen der stædigt holder fast i vinylen, eller er nytilkommet, så ved du hvor vigtigt det er at have en god pladespiller og ikke mindst gode højtalere. Det kommer derfor heller ikke som en overraskelse at HiFi klubben har et solidt udvalg af både højtalere og pladespillere der kan få selv den ældste LP til at lyde fantastisk. 

Butikker i hele landet

Her på siden kan du finde alle de aktuelle tilbudsaviser og tilbud fra HiFi Klubben, og når du først har fundet frem til at du ikke vil gå på kompromis med den gode lyd, så har de heldigvis butikker i hele landet, hvor du kan se produkterne, og få kyndig vejledning. Så hold øje med siden her for de bedste tilbud, udsalg og Black Friday deals på hifi. Vil du vide mere om HiFi Klubben, kan du læse det her