Loader

Udvalgte tilbud fra Helsingør Bycenter

Loader

Helsingør Bycenter

Med et Helsingør Bycenter katalog i hånden kan du let finde inspiration til dit næste gaveindkøb og samtidig være sikker på, at du får dine varer til fordelagtige priser. Endvidere er der råd at hente, når de daglige indkøb skal klares, for i kataloget fra Helsingør Bycenter finder du mange gode tilbud og spændende artikler om sæsonens friske råvarer. Endvidere holder du dig opdateret om de spændende events og workshops, der afholdes i Helsingør Bycenteret, når du har et Helsingør Bycenter katalog i hånden. Der er altså ingen tid at spilde! Tag til Helsingør Bycenter i dag og gør et fantastik kup i det smukke Nordsjællandske bycenter.

Har du ikke lige tid i dag til at tage i Helsingør bycenter, frygt ej, for som de selv siger i det fine center placeret i Helsingør, er alle dage gode til shopping og derfor er der også åbent hver søndag i centeret. Vil du gerne vide de nøjagtige åbningstider, finder du dem på Helsingør Bycenters hjemmeside, hvor du også kan se, hvordan du finder vej. 

En af de mange fordele ved at tage i Helsingør Bycenter er, at der er parkering nok. Hele 550 gratis parkeringspladser, hvorfra du kan komme direkte ind i bycenteret. Husk blot at stille P-skiven, så har du hele tre timers tid til lækker shopping og dejlig hygge. Skal du bruge mere tid, kan du på dæk 6, 8 og 9 finde 24 timers parkering. 

Du kan hurtigt få hele familiens garderobe fornyet, når du handler i Helsingør Bycenter, da der både findes dame-, herre- og børnetøj i stor stil. Er det fødderne, der trænger til en kærlig behandling, finder du maser af kærlighed i både i Deichmann og Skoringen. Her står det professionelle personale altid klar til at hjælpe dig med gode råd og smarte tips. Er du mere på udkig efter noget kreativitet til hverdagen eller et par nye sportssko, kan du smutte en tur i Søstrene Grenes eller Intersport. Skulle den lille sult stille sig, når du handler løs i centeret, kan du altid finde en bid lækker mad, da der både findes Café Vivaldi, Juice Planet, Tower cafe med flere.

Du finder kataloget her på siden, hvilket betyder, at du altid kan tage det med dig i lommen. Husk at tjekke kataloget inden du starter dit shoppingeventyr i Helsingør Bycenter, så er du sikker på, at du får lige det du søger til de hele rigtige priser.