0 aktive tilbudsaviser fra Helsewerk

Kataloger fra Helsewerk

Ønsker du også en sundere hverdag fyldt med lækre vitaminer og velvære? Det kan du få med et Helsewerk katalog i hånden, for her finder du fantastiske tilbud på alt fra kosttilskud, naturmedicin, helsekost, te, naturkosmetik og kropsplejeprodukter.

Helsewerk er en sammenslutning af helsekostforretninger, der er placeret på både Sjælland og i Jylland. Sammen sætter de forskellige Helsewerk butikker fokus på, hvad der er gode produkter og hjælper dig med at leve et sundere liv. De mange butikker ønsker sammen at præge det danske marked og gøre en forskel inden for helsekostområdet.

Som Helsewerk butik besidder de dybdegående viden om helsekostprodukter og de vil hjertens gerne dele denne viden med deres kunder. Så smut forbi din lokale Helsewerk butik og få både råd og vejledning om alverdens lækre helseprodukter og andre livsgivende produkter.

Du finder bl.a. Helsewerk butikker på Frederiksberg og Amager samt i Hellerup, Søborg, Rødovre, Ringsted, Esbjerg, Juelsminde, Aalborg, Aarhus og Skanderborg.

Så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med de sunde urter, plantetilskud, naturlægemidler, fiskeolier og meget andet, for i dit Helsewerk katalog finder du skarpe tilbud og priser på alt fra vitaminer, solcreme, kosmetik, personlige pleje, te, kaffe og meget andet.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.