Loader

Halkær Ådal - tilbud på færdigretter og måltidskasser

Færdigretter behøver ikke at være kedelige, og det vil Halkær Ådal gerne gøre op med. Derfor får du her madkasser og færdigretter af høj kvalitet, der både er sunde og lækre, og bragt lige til døren. 

Frosne færdigretter

Det kan nærmest være tabubelagt at sige at man spiser færdigretter, og hvis du samtidig siger at de har været frosset ned, så bliver der næsten uden tvivl kigget skævt til dig. Men sådan er det slet ikke med Halkær Ådals færdigretter. Alt er lavet af lækre, økologiske og sunde råvarer så det svarer til et godt gedigent hjemmelavet måltid der bare har været en tur i fryseren. Det er med andre ord lavet fra bunden af som du selv ville have gjort det - du slipper bare for besværet med at handle ind og vaske potter og pander op bagefter. 

Sunde færdigretter

Alle færdigretter fra Halkær Ådal er af høj kvalitet, og derfor indgår halvfabrikata slet ikke i deres retter. Følger der en sovs med er den altid lavet på en hjemmelavet fond, og det samme gælder hvis fonden bruges i supper eller sammenkogte retter. Der er også tænkt over hvilke produkter der egner sig til at blive frosset ned og samtidig smage godt når de bliver tøet op igen. Du slipper derfor for kedelige og smagsløse retter, og får i stedet færdigretter med masser af smag og sunde råvarer. 

Samtidig har Halkær Ådal fokus på dyrevelfærd, så samarbejdet med lokale leverandører er essentielt også for at få velsmagende råvarer. Selvom frosne færdigretter for mange får tankerne hen på samlebåndsarbejde i en stor fabrikshal, så kunne det ikke være længere fra hvordan Halkær Ådal arbejder. Godt nok er portionerne store, men kærligheden til hver ret er intakt. 

Også til vegetarer

Er du vegetar er det intet problem at bestille en kasse fra Halkær Ådal, for der er selvfølgelig også tænkt på dem som ikke spiser kød. Du kan også vælge en Pensionist Kasse hvor indholdet er særlig sammensat til pensionister der har brug for varm mad til 2 uger ad gangen, og som generelt indeholder klassiske danske retter. 

Har du brug for ekstra retter, kan du altid bestille dem online, og ligesom med resten af din ordre bliver den altid leveret lige til din egen dør, så det bliver så nemt for dig som muligt. 

Hurtig mad

Synes du at de gængse måltidskasser fra Aarstiderne, Coop, og andre bliver for tidskrævende, så er færdigretterne ideelle for dig. I gennemsnit skal en ret varmes ca. 7 minutter i en mikroovn fra frossen tilstand før den er klar. Det gør at der hurtigt kan være mad på bordet, og de sultne maver kan få stillet deres sult. 

Er du blevet tændt på tanken om lækre færdigretter, så kan du se de aktuelle tilbud fra Halkær Ådal her på siden. Og vil du lære endnu mere om virksomheden og personerne bag, så kan du gøre det her