Loader
Loader

GreenMind kataloger

Hvis din iPhone eller Macbook ikke behøver være ny, men derimod gerne må være lettere brugt og stadig fungere som ny, så er det GreenMind stedet for dig. Her finder du netop secondhand brugte iPhones, Macbooks, samt øvrige tablets og computere. Derudover finder du også udstyr som høretelefoner, covers og meget mere. Alt sammen til en pris der er lavere end hvis du køber det hele fra nyt.

Du får 3 års garanti

Hvad end det er en brugt iPhone, en Macbook eller andre mærker, så får du altid 3 års garanti når den er købt hos GreenMind. Det kan de gøre fordi de inspicerer hvert eneste produkt de får ind ned til mindste detalje, for at sikre at det også kan performe mange år ud i fremtiden. For det giver ikke mening at sælge en brugt telefon hvis den kun holder ét år. Derfor står GreenMind også på mål for de 3 års garanti, så du kan føle dig tryg selvom du køber et brugt produkt. 

Hvorfor købe brugt elektronik?

Den teknologiske udvikling sørger for at der hele tiden kommer nye og spændende varianter af eksisterende produkter årligt, og det betyder også at levetiden på vores elektroniske produkter bliver mindsket såfremt vi skifter ud hver gang der kommer en ny variant. Foruden det faktum at miljøet ikke har godt af vores forbrugsfest, så har langt de fleste af os slet ikke behov for at have det nyeste af det nye. Vi kan sagtens nøjes med en computer der har et par år på bagen, eller måske en iPhone X frem for en iPhone 12. Ved at købe vores elektronik brugt, er vi med til at forlænge levetiden på det, og dermed nedbringe den belastning miljøet har. Så der er helt bestemt et miljømæssigt aspekt i hvorfor det er en god idé at købe brugt. 

Derudover er der også mulighed for at spare lidt på pengene ved at købe brugt frem for nyt. Det giver generelt sig selv, at køber man noget der ikke er nyt, så er det billigere. Men hvor du måske godt kan finde nogle af produkterne billigere på dba.dk, så får du hos GreenMind de famøse 3 års garanti på produkterne, og det er bestemt ikke dumt når nu det er brugt. 

Både online og fysiske butikker

Du kan finde hele GreenMinds udvalg på deres hjemmeside, hvor alle de gode tilbud er at finde. Men er du mere typen der gerne vil se de enkelte produkter inden du køber, eller bare sætter pris på at snakke med en person ansigt til ansigt, så har GreenMind heldigvis også en række butikker i hele landet. Bl.a. i både København K, København N, Frederiksberg, Rødovre, Aarhus, Odense og Aalborg. Der er derfor gode muligheder for at finde en fysisk butik i nærheden af dig, hvor du foruden de brugte produkter, også kan få repareret din ødelagte smartphone eller computer. 

Du har ligeledes gratis fragt over 500,- og 14 dages returret på alle webshop ordrer. Derudover har GreenMind en høj score på Trustpilot så du er i trygge hænder fra start til slut når du skal have købt ny brugt elektronik. 

Ønsker du at læse mere om GreenMind, kan du gøre det her