0 aktive tilbudsaviser fra Golf Experten

Kataloger fra Golf Experten

Er du en garvet golfspiller eller er du helt grøn på området, og kunne godt tænke dig at prøve kræfter med den elegante sportsgren, så er et Golf Experten katalog et godt sted at starte, for her finder du fantastiske tilbud på massevis af golfprodukter og tilbehør – om du så er øvet eller nybegynder. Der er faktisk ikke det, som du ikke kan få!

Sortimentet spænder bredt lige fra både handsker, køller, bolde, og vognbags til golfure, solbriller, tøj og sko. Og der er noget for enhver smag til både herre og damer, store og små samt junior og senior. Så tag et kig i et Golf Experten katalog i dag og bliv fristet af de mange lækre varer til super gode priser.

Med hensyn til udvalget af brands spænder sortimentet også bredt. Abacus, Adidas, Bagboy, Ecco, Nikon, Puma, Garmin, Power Bilt, Tomtom og Ping er alle at finde i det store udvalg. Dette sammen med alverdens andre lækre golfbrands.

Golf Experten blev stiftet af Kim Johansen i 1993 og startede stille ud med én enkelt butik i Aarhus. Senere hen er der kommet flere til og Golf Experten er nu Danmarks største golfkæde med seks butikker og en stor webshop, som du også kan besøge, hvis du finder et tilbud i kataloget fra Golf Experten, som du ikke kan sige nej til.

Hos Golf Experten får du super god service og de forsøger, så vidt det er muligt, at imødekomme kundernes behov. Du får derfor kyndig rådgivning, når du møder op i en Golf Experten butik – dette hvad enten du besøger dem i Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding, Hørsholm eller Greve. Og fordi de hos Golf Experten ved, at der kan være forskel på at stå i butikken og på banen, tilbydes der 45 dages ombytningsret på køller og jern, så du kan nå at teste dem af i den virkelige verden. På samme måde har du også mulighed for at teste dine indkøbte sko af, og skulle du fortryde, har du her 14 dage til at returnere dem.

Som noget ekstra særligt tilbyder Golf Experten medlemskab i deres fordelsklub, hvor du derigennem også kan købe udstyr og tilbehør til fordelagtige priser.

Der er ingen tid af spilde; grib din telefon eller tablet og bladre Golf Experten igennem her på siden, så du altid er opdateret på de seneste gode tilbud, som kan komme både dig og din golfmakker til gode.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.