Loader

Udvalgte tilbud fra Garant

Loader

Tilbudsaviser fra Garant

En Garant tilbudsavis er en garanti for gode tilbud på gulve, tæpper og gardiner. Står du og skal lægge nyt gulv? Måske lægge et nyt tæppe eller få nye gardiner? Hos Garant er man først tilfreds, når du er det. Så simpelt er det.

I Garants tilbudsavis finder du masser af gode tilbud på gulve, tæpper og gardiner. Og Garants gardin- og gulvspecialister kommer gerne hjem til dig og måler op, giver gode råd og monterer den færdige løsning. Er du i tvivl om hvilket tæppe, der passer bedst til dit hjem, er du hos Garant velkommen til at låne op til flere løse tæpper med hjem, så du kan være sikker på at få det rigtige - både hvad angår farve og størrelse. Garant står selvfølgelig 100 % inde for tæppernes ægthed.

Garant står på mål for de anbefalinger, de har til dine løsninger. Et gulv eller et tæppe skal gås på hver dag. Derfor gør Garant alt, hvad de kan for at sørge for din komfort. Derfor er rådgivningen en vigtig del af en enhver større handel hos Garant. Så hvorfor ikke også gøre dig en god handel i en Garant tilbudsavis.

Læs Garants tilbudsavis og find de mange gode tilbud.