Loader

Udvalgte tilbud fra Friis Shoppingcenter

Loader

Kataloger fra Friis Shoppingcenter

Centeret er opkaldt efter den aalborgensiske købmand Friis, som er kendt for at være med til at gøre storbyen tiltrækkende. Friis Shoppingcenter tilbyder et stort sortiment af både populære mærker, mindre og større butikker. Du kan shoppe i både danske butikker som Vero Moda og internationale butikker Tiger of Sweden og Poul M.

I 2018 kan du glæde dig til, at stormagasinkæden, Magasin Du Nord på 7500 m2, åbner i centeret. Vil du have et lækkert måltid, om det er morgenmad, brunch eller middag, finder du Dalle Valle der har plads til hele 300 gæster. I restauranten kan du sidde ude mod Gabels Torv, mens du sidder og nyder din mad. Hvis du bare vil have en lækker sandwich og en god friskpresset juice, finder du det populære Joe & The Juice.

Mere end et shoppingscenter

Har du den lille med på shoppingturen? Du kan finde en lounge, amnestuer, legerum, og opbevaringsbokse, hvis poserne bliver for tunge at gå med. Er du alligevel vant til trætte ben, kan du besøge det populære træningscenter Fitness World, som er placeret i Friis Shoppingscenter. Centeret holder også forskellige, spændende aktiviteter og begivenheder gennem året, som er værd at se.

Vil du shoppe, træne, spise eller deltage i de forskellige aktiviteter, skal du helt klart besøge centeret. Friis Shoppingscenter har siden 2010 givet de bedste muligheder for shopping. Centeret har hele 850 parkeringspladser, og du parkerer billigt. Centeret er placeret i hjertet af Aalborg. Som naboer står Nordkraft, Musikkens Hus, Utzon og havnefronten. Friis Shoppingscenter arbejder på konstant at udvikle sig til at blive bedre som et stort moderne shoppingscenter. Der sker konstant noget nyt og spændende i Friis Shoppingscenter.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse mere om de spændende tilbud de har kørende, og hvad der sker i Friis Shoppingscenter, her på Minetilbud.dk.