Loader

Udvalgte tilbud fra Fri BikeShop

Loader

Kataloger fra Fri BikeShop

Fri BikeShop repræsenterer Danmarks største cykelkæde med sine i alt 88 forhandlere, der er fordelt over hele landet. Hver og en er fanatisk forelsket i cykler og besidder mange års erfaring med salg, reparation og vedligeholdelse af cykler og cykeludstyr. Fri BikeShops forhandlere kan derfor ud fra deres erfaring og faglige indsigt både råde og vejlede dig om modeller og udstyr. Dette er efter Fri BikeShops mening forudsætningen for, at du får en cykel, som vil skabe glæde og som du kommer til at elske.

Ligesom de bedste grøntsager fås hos grønthandleren, fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Og Fri BikeShop er ikke en undtagelse. Her handler livet ganske enkelt om at sælge, smøre, skrue, stramme eller snakke om cykler.

Hos Fri BikeShop mener de, at cyklen er det ideelle transportmiddel og de elsker hver en model, der med et godt stel, ordentlige hjul og gode bremseklodser kan tage dig fra A til B. Udover at cyklen forurener mindre og at den altid er klar til brug, hjælper en cykel dig også til et bedre helbred, hvilket kun understreger cyklens fænomenale kræfter. Så hvis du ikke har en cykel, så er det på tide at anskaffe dig en. Og der findes cykler til enhver lejlighed. Skal du køre rolige ture i byen eller er du mere til en tur i skoven? Eller hvad med nogle gode lange strækninger på de danske landeveje? Fri BikeShop har det hele. De rådgiver dig gerne - dette både hvis du er første-gangs-køber eller du bare har brug for at få skiftet nogle dele på din gamle jernhest.

Du kan bladre i Fri Bikeshops katalog her på siden og finde mange gode tilbud, som du med garanti ikke kan sige nej til.