Loader

Udvalgte tilbud fra Frederiksberg Centret

Loader

Om Frederiksberg Centret

Frederiksberg Centret, der også er kendt som FRB.C Shopping, har fire etager og et parkeringstag til ca. 450 parkeringspladser, hvor du kan parkere gratis i en time. Centeret blev oprettet i 1996, og har siden været et populært shoppingscenter og mødested for mange københavnere.

Et shoppingscenter for alle

Du kan roligt besøge Frederiksberg Centret hvis du har de små med. I centeret finder du nemlig en baby lounge, så du kan tage en pause og slappe af, Ved babyloungen er der et lækkert panoramavindue med udsigt til Solbjerg Plads.

Centeret med fire etager er kendetegnet ved at have store og brede gange, så der er masser af plads til både handicappede og barnevogne.

Derudover har centeret et apotek, helsekost butikken Helsemin, Føtex, Synoptik, Lihn’s Skomageri og BOGhandleren.

Leder du efter noget til boligen, finder du butikker som Bahne, Imerco og Imerco Home, CPH Living m.m.

Til de sultne

Befinder du dig I Frederiksberg Centret med tom mave, så frygt ej. I centeret har du gode muligheder for at få et lækkert måltid sammen med dine venner eller din familie. Om du er i humør for en hurtig frappé og et stykke kage, kan du besøge Starbucks eller et dejlig varmt bageri som Holm.

Hvis du hellere vil have noget sundt og lækkert, kan du tage til 42Raw, der kun serverer mad uden tilsætningsstoffer, sukker, gluten og laktose. Hos det sunde og grønne 42Raw kan du spise fast food som pizza og burger med en god samvittighed.

Du finder også Palæo i Frederiksberg Centret, som serverer stenaldermad – det vil sige lækre, friske råvarer. Indeni restauranten er der hyggeligt og roligt, og du kan enten sidde i cafeområdet eller i restaurantområdet, da Palæo har to forskellige områder.

Til hende, ham og ungerne

Alle kan shoppe mode hos Frederiksberg Centret. Kvinder kan vælge mellem butikker som Envii, H&M, Monki, Message, Saint Tropez, Sand, Zizzi og mange flere. Hos Frederiksberg Centret får mænd også mulighed for at shoppe i flere forskellige butikker. Om det skal være Bertoni, Ginsborg, Solid, Tøjeksperten, COS eller noget helt andet, så er der rige muligheder for shopping – både for hende og ham.

Hvis det er børnene der har brug for lidt nyt til skabet, så kan de med fordel shoppe i butikker som H&M, Tinderbox og Name It. Derudover er der også gode muligheder for at shoppe legetøj for børn.

Er man i humør for at forkæle sig selv lidt ekstra, kan både kvinder og mænd finde de større brands som Peak Performance, Day Birger et Mikkelsen, Samsøe & Samsøe, Tiger of Sweden, NN07 og flere.

Frederiksberg Centret har flere skobutikker, som du kan vælge mellem. Blandt disse finder du nemlig qUINT, ecco, Skoringen, Billi Bi og The Athlete’s Foots.

Shop skønhed

I Frederiksberg Centret kan du besøge Stuhr, hvis du trænger til et besøg hos en frisør. Derudover kan du shoppe skønhedsprodukter og plejeprodukter hos Sephora, Rituals, The Body Shop, Matas – og endnu flere.

Skal du forbi Frederiksberg Centeret?

Hvis du er fristet af de mange shopping muligheder hos Frederiksberg Centret, så kan du se alle gode tilbud her på Minetilbud.dk