Loader

Aktuelle tilbud fra FolkeFerie.dk

Loader

Rejsekataloger fra FolkeFerie.dk

Vi trænger alle til lidt ferie indimellem – om det er en impulsiv rejse i sommerferien, eller en længe ventet rejse i vinterferien. Hos FolkeFerie.dk kan du med garanti få opfyldt dine feriedrømme uanset, hvor den næste ferie skal gå til. 

Tryghed og kvalitet er nøgleordene, når du rejser med FolkeFerie.dk – og det gælder både, når du bestiller rejsen, når du er ombord på flyet, mens du er på din ferie samt når du er hjemme igen. Trænger du til en storbyferie, solskinsferie, langtidsrejse, grupperejse, temarejse eller måske bare en god ferie i Danmark? Tjek rejsekataloget ud fra FolkeFerie.dk og kom i den helt rette feriestemning og bestil din næste drømmerejse. 

Rejseselskabet er specialister i den smukke middelhavsø Malta, som rummer masser af kultur, oplevelser og historie. Du kan også besøge Sivota og Ithaka i det vestlige Grækenland, hvis du drømmer om skønne naturoplevelser og historie. Også den Canariske ø Tenerife i Atlanterhavet er et besøg værd, hvor du vil blive indlogeret på et nyrenoveret lejlighedshotel tæt ved stranden.

Rejseselskabet blev grundlagt i 1938, og de åbner løbende op for nye og spændende feriedestinationer. Tidligere hed selskabet ”Dansk Folkeferie”, men skiftede i 2005 navn til det mere mundrette ”FolkeFerie.dk”. FolkeFerie.dk er ejet af DFF-Fonden.