Fleur Bodywear

0 aktive tilbudsaviser fra Fleur Bodywear

Udvalgte tilbud fra Fleur Bodywear

Se alle Fleur Bodywear tilbud

    Tilbudsaviser fra Fleur Bodywear

    Trænger du til fornyelse af lidt lækkert lingeri, badetøj eller hvad med en ny badekåbe, så er du kommet til det helt rigtige sted, for Fleur Bodywear har det hele til helt fantastiske priser - se selv i en Fleur Bodywear tilbudsavis. Og med sit eget mærke Scarlett kan du med garanti finde noget fantastisk undetøj, som passer perfekt til din skandinaviske kvindekrop, da dette mærke er udviklet specielt til den nordiske kvindetype.

    Hos Fleur Bodywear er kvaliteten altid i top og udvalget er stort. Foruden Fleur Bodywears eget mærke Scarlett, finder du kendte lingeribrands som Triumph, Marie Jo, PrimaDonna, Femilet, Falke, mey og mange flere. Kig selv i din Fleur Bodywear tilbudsavis, som altid er spækket med mange fantastiske brands, i fantastiske designs, til helt fantastiske priser.

    Fleur Bodywear er en kæde, der består af en lang række danske førende lingeributikker. Disse er fordelt over hele landet og består af i alt 25 butikker. Kæden blev startet i 1983 med udgangspunkt i at "fællesskab gør stærkt". Så kan du få det bedste lingeri, i den bedste kvalitet, til den bedste pris. Er du i tvivl om, hvad du skal have, så kan du altid få en excellent rådgivning og service, når du handler i din lokale Fleur Bodywear butik. Men tjek udvalget ud hjemmefra ved at læse i din Fleur Bodywear tilbudsavis, så kommer du forberedt og kan med garanti gå derfra igen med fantastiske tilbud.

    Du finder din Fleur Bodywear tilbudsavis her på siden og kan bladre i den, som var det en fysisk avis, som du sad med i hånden. Er der noget helt bestemt, som du er på udkig efter, kan du bruge søgefeltet, som du finder under avisen. Rigtig god fornøjelse.