FIAT X

Loader

Udvalgte tilbud fra FIAT

Loader

Fiat bilkatalog

Med store visioner i højsædet har Fiat gennem mere end 110 år været med til at cementere sig selv som et af de største bilmærker i verden. De har siden Giovanni Agnellis stiftelse af firmaet i 1899 leveret moderne biler af højeste kvalitet til lave priser. Dette kommer også til udtryk i Fiats slogan ‘Driven by Passion’, der afspejler selskabets konstante søgen på udvikling og optimering af dets produkter. Udover Fiat selv er bilproducenten også indehaver af flere anerkendte datterselskaber, heriblandt Chrysler, der ejer store bilmærker som Jeep og Dodge.

At den italienske bilfabrikant er et populært og anerkendt bilmærke, kan også tydeligt ses i Danmark, da de som det eneste bilmærke har vundet prisen ‘Årets bil i Danmark’ hele 9 gange.

Ikoniske bilmodeller

Gennem tiden har Fiat produceret mange forskellige biler - nogle mere succesfulde end andre. Heriblandt er modeller som Fiat Panda, Multipla, Punto, Tipo og ikke mindst 500. Sidstnævnte er en af de mest ikoniske biler, den italienske bilproducent nogensinde har fremstillet. Dette er også grunden til, at flere af selskabets kampagnemodeller den dag i dag er forskellige versioner af den anerkendte bil. Du kan finde alt lige fra det rummelige Fiat 500L med plads til hele familien, til den lille og trendy Fiat 500c, der gør sig nemt i storbyens hektiske trafik.

Økonomisk tryghed hos Fiat

Man gør sig ofte mange tanker, når man skal anskaffe sig en ny bil. Det kan være alt lige fra, hvor langt den kan køre på literen til, hvor ofte den skal til service. Et af de mest stillede spørgsmål er dog naturligvis: Hvor meget koster den? Man kan være bekymret over de uforudsigelige udgifter, der kan være, når man køber bilen, og man ønsker økonomisk tryghed og budgetsikkerhed. Ved leasing hos Fiat betaler du et fast beløb om måneden, der gør, du har fuldt overblik over din økonomi.

Se mere om Fiats tilbud og priser her på minetilbud.dk eller i vores fysiske tilbudsaviser.