0 aktive tilbudsaviser fra Farum Bytorv

Kataloger fra Farum Bytorv

Med et Farum Bytorv katalog får du overblik over de mange spændende aktiviteter og tilbud, der er at finde i det hyggelige shoppingcenter, som er placeret i hjertet af Farum. Hver måned samler og fortæller Farum Bytorv kataloget om centerets butiksfødselsdage, forskellige festivaler, begivenheder, inspirerende artikler og bedste tilbud.

Farum Bytorv er omkranset af lyse og imødekommende rammer. I 2012 blev de gamle vinduer på Farum Bytorv erstattet af 2.400 stk. speciallavede ovenlysvinduer, som danner et lækkert og lyst shoppingcenter.

Der findes et hav af spændende butikker på Farum Bytorv. Du kan bl.a. shoppe alt inden for elektronik, modetøj, sko, personlig pleje og sportsudstyr. Endvidere finder du også flere dagligvarebutikker som Fakta, Irma, Kvickly og Netto, der alle tilbyder fantastiske råvare og gode ideer til dagens aftensmad. Hvis du bliver lidt lækker sulten mens shoppingen står på, kan du også nyde et lækkert måltid på en af Farum Bytorvs caféer. Og står du og mangler en værtindegave, kan du altid købe en smuk buket blomster i Acacie Blomster, der ligger centralt placeret på Farum Bytorv.

Farum Bytorv ligger tæt på Farum station, ca. 100 meter fra motorvejskørsel 9 og centeret tilbyder gratis ubegrænset parkering for mere end 770 køretøjer.

Du kan søge frit i Farum Bytorvs katalog her på minetilbud.dk, så du har let ved at finde netop lige præcis det, som du leder efter. Hvis du mere ønsker at lade dig inspirere og være opdateret på det seneste nye fra Farum Bytorv, så kan du også bladre den online avis igennem stille og roligt.

Så læs Farum Bytorvs katalog og opdag en verden af spændende aktiviteter og gode tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.