Kataloger fra Fætter BR

Der er i øjeblikket ingen aktive tilbudsaviser...

I 1950 købte Edith og Børge Rasmussen en kiosk i Roskilde. Kiosken blev hurtigt til en papirforretning med bl.a. festartikler og hvert år til jul solgte de også legetøj som blev en stor succes. I 1963 besluttede sønnerne Bjarne og Henrik Gjørup at omdanne papirforretningen til en legetøjsbutik. Den fik navnet BR-Legetøj, senere kendt som Fætter BR, inspireret af Børges initialer. Samme år åbnede de en BR-Legetøj butik i Slagelse og de efterfølgende år åbnede man en ny butik om året. I dag er Fætter BR en kæde med 246 butikker fordelt over hele Nordeuropa.

November 1990 blev firmaet TOP-TOY A/S dannet som et moderselskab til Fætter BR grundet den store ekspansion af Fætter BR legetøjsbutikker. Senere blev TOYS"R"US og K.E. Mathiasen også en del af TOP TOY.

I Fætter BRs legetøjsbutikker finder du et stort udvalg af legetøj herunder babylegetøj, radiostyret legetøj, trælegetøj, film, musik, kostumer, bamser, racerbaner og meget mere.

Læs Fætter BR tilbudsavis og se de mange spændende legesager.

Adresser og åbningstider

Fremsøg den nærmeste butik herunder

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.