0 aktive tilbudsaviser fra Fætter BR

Kataloger fra Fætter BR

Et Fætter BR katalog har de flotteste legetøj, film, musik og meget andet. Fætter BRs katalog er et rigtig godt sted at starte, når du leder efter tilbud på spil, legetøj og meget andet til dine børn.

I 1950 købte Edith og Børge Rasmussen en kiosk i Roskilde. Kiosken blev hurtigt til en papirforretning med bl.a. festartikler og hvert år til jul solgte de også legetøj som blev en stor succes. I 1963 besluttede sønnerne Bjarne og Henrik Gjørup at omdanne papirforretningen til en legetøjsbutik. Den fik navnet BR-Legetøj, senere kendt som Fætter BR, inspireret af Børges initialer. Samme år åbnede de en BR-Legetøj butik i Slagelse og de efterfølgende år åbnede man en ny butik om året. I dag er Fætter BR en kæde med 246 butikker fordelt over hele Nordeuropa.

November 1990 blev firmaet TOP-TOY A/S dannet som et moderselskab til Fætter BR grundet den store ekspansion af Fætter BR legetøjsbutikker. Senere blev TOYS"R"US og K.E. Mathiasen også en del af TOP TOY.

Her på minetilbud.dk kan du søge frit i Fætter BRs katalog. Samtidig kan du læse Fætter BRs kataloger online her på siden. På den måde er du bedst klædt på til at spare flest mulige penge og gøre en god handel på Fætter BRs mange spændende legetøj, film og spil.

I Fætter BRs legetøjsbutikker finder du et stort udvalg af legetøj herunder babylegetøj, radiostyret legetøj, trælegetøj, film, musik, kostumer, bamser, racerbaner og meget mere.

Læs Fætter BR tilbudsavis og se de mange spændende legesager.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.