0 aktive tilbudsaviser fra Expert og punkt1

Tilbudsaviser fra Expert og punkt1

Expert Danmark er en af landets største forhandler af forbrugerelektronik med mere end 300 butikker fordelt over hele landet og består bl.a. af butikskæderne Expert og punkt1. Kæden omfatter både selvstændige butikker drevet som franchise og butikker ejet af Expert Danmark. Expert Danmark har altid fokus på "skarpe priser" kombineret med en høj faglighed, således at du kan gøre et godt køb. 

Gennem stor indkøbskraft sikrer Expert Danmark, at du kan vælge mellem et bredt sortiment af alt fra fladskærme til køleskabe. Expert Danmark har hovedkontor i Søften udenfor Aarhus. Her sørger omkring 100 ansatte for, at varerne købes ind til de bedste priser og fragtes mest effektivt ud til forretninger og forbrugere. 

I Expert og punkt1s tilbudsavis finder du alt fra fladskærme, støvsugere, bærbar pc'er, vaskemaskiner, musikanlæg, blu–ray afspillere, tablets, mobiltelefoner, opvaskemaskiner, køleskabe, fryseskabe og meget mere. 

 Læs punkt1 og Experts tilbudsavis og find de mange gode tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.