1 aktive tilbudsaviser fra Elgiganten

Tilbudsaviser fra Elgiganten

Elgiganten blev grundlagt i 1994 og er en del af moderselskabet Elkjøp. Udover Elgiganten i Danmark og Sverige driver Elkjøb Nordic og Gigantti i Finland, Elkjøp i Norge og Elko på Island. Elkjøp Nordic ejes af britiske DSG International plc, der er en af Europas største forbrugerelektronikdetailhandels-virksomheder.

Elgiganten åbnede deres første butik i Danmark i 1996 og har i dag 30 varehuse, alle beliggende i støre byer. En stor del af kædens vækst i Danmark skyldes opkøb af bl.a. kæderne Køkkenland, Super Radio af Fredgaard samt Electric City fra F Group.

Hos Elgiganten kan du finde mobiltelfoner, pc'er, konsoller, spil, digitale kameraer, fladskærme, DVD'er, blu-ray's, hvidevarer, kaffemaskiner og meget mere indenfor elektronik. Elgigantens motto er at det er vigtigt at du føler dig 100% tryg når du handler hos Elgiganten, så du kommer hjem med det rigtige. Når du er tilfreds, så er de tilfredse. Derudover tilbyder de bl.a. levering til hjemmet, installation, tryghedsaftale, finansieringsløsninger, hjælp med sikkerhedskopier, samt forskellige supportpakker.

Læs Elgigantens tilbudsavis og se deres mange gode tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.